Libnet.ro
UNICEF

23:01

Un nou incident in Barcelona. Un barbat cu o centura de explozibili a fost impuscat. Ar putea fi suspectul atacului de joi

Antena3 Antena3,
Un nou incident in Barcelona. Un barbat cu o centura de explozibili a fost impuscat. Ar putea fi suspectul atacului de joi

Un barbat care purta o centura cu explozibili a fost impuscat de politie in Subirats, o suburbie a Barcelonei, anunta media locala. Potrivit primelor informatii ar fi vorba chiar de suspectul atacu. continuă pe Antena3

Presa spaniola: Soferul-terorist de pe Las Ramblas a fost impuscat mortal in apropiere de Barcelona

Presa spaniola scrie ca soferul care a provocat panica pe faimosul buleverd turistic Las Ramblas din Barcelona si a ucis joi 14 persoane a fost impuscat mortal intr-o operatiune a politiei catalane.

Soferul-terorist de pe Las Ramblas a fost impuscat mortal intr-o operatiune desfasurata in apropiere de Barcelona

Presa spaniola scrie ca soferul care a provocat panica pe faimosul bulevard turistic Las Ramblas din Barcelona si a ucis joi 14 persoane a fost impuscat mortal intr-o operatiune a politiei catalane.

Operatiune in curs a politiei catalane. Soferul-terorist de la Barcelona ar fi fost impuscat

O operatiune a politiei catalane este in curs la Subirats, la 45 de kilometri vest de Barcelona. Potrivit presei spaniole, operatiunea vizeaza capturarea soferului-terorist de pe Las Ramblas, Younes Abouyaaqoub. Un barbat prezentand semnalmentele acestui tanar ar fi fost identificat de un localnic si impuscat de fortele de ordine.

Un individ cu o centura cu EXPLOZIBIL a fost iMPUSCAT langa Barcelona

Un barbat care avea asupra sa o centura cu explozibili a fost impuscat luni in localitatea Subirats, in vestul Barcelonei, conform informatiilor publicate, dupa ce acesta a strigat Alahu.

Suspectul atentatului de joi de la Barcelona, impuscat mortal de politia catalana

Un barbat care purta o centura cu explozibili a fost impuscat de politie in Subirats, o suburbie a Barcelonei, anunta media locala. Potrivit primelor informatii ar fi vorba chiar de suspectul atacu.

Imagini socante in Franta: Un barbat a fost impuscat in cap de politisti (VIDEO)

Imagini socante in Franta, la doar cateva zile dupa sangerosul atentat din Barcelona. Un barbat inarmat cu un cutit a fost impuscat in cap de politisti. Asta dupa ce a.

FOTO + VIDEO. Un barbat a fost impuscat de politie in orasul finlandez Turku, dupa ce a injunghiat mai multe persoane. Un om a murit, iar altii cinci au fost raniti

Un barbat a fost impuscat, in Finlanda, dupa ce a injunghiat mai multe persoane in orasul Turku. Politistii l-au retinut pe atacator, dupa ce l-au ranit la picior, potrivit BBC.

FOTO + VIDEO. Un barbat a fost impuscat de politie in orasul finlandez Turku, dupa ce a injunghiat mai multe persoane. Bilantul atacului indica doi morti si sase raniti

Un barbat a fost impuscat, in Finlanda, dupa ce a injunghiat mai multe persoane in orasul Turku. Politistii l-au retinut pe atacator, dupa ce l-au ranit la picior, potrivit BBC.

Un politist a fost impuscat de braconieri. 12 persoane au fost audiate

12 persoane au fost audiate si noua perchezitii efectuate, intr-un dosar penal deschis dupa ce un politist din Hunedoara a fost impuscat intr-o padure, in timp ce urmarea mai multi.

Un nou INCIDENT SOCHEAZA BARCELONA! Unul din suspectii atacului de joi a apelat la o centura de EXPLOZIBILI

Potrivit primelor informatii ar fi vorba chiar de suspectul atacului de la Barcelona, Younes Abouyaaqoub.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )