Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un nou INCIDENT SOCHEAZA BARCELONA! Unul din suspectii atacului de joi a apelat la o centura de EXPLOZIBILI

Antena3 Antena3,
Un nou INCIDENT SOCHEAZA BARCELONA! Unul din suspectii atacului de joi a apelat la o centura de EXPLOZIBILI

Potrivit primelor informatii ar fi vorba chiar de suspectul atacului de la Barcelona, Younes Abouyaaqoub. continuă pe Antena3

Un nou incident in Barcelona. Un barbat cu o centura de explozibili a fost impuscat. Ar putea fi suspectul atacului de joi

Un barbat care purta o centura cu explozibili a fost impuscat de politie in Subirats, o suburbie a Barcelonei, anunta media locala. Potrivit primelor informatii ar fi vorba chiar de suspectul atacu.

Un adolescent de 17 ani, principalul suspect pentru masacrul de la Barcelona

Fortele de securitate spaniole il cauta pe Moussa Oukabir, fratele in varsta de 17 ani al lui Driss Oukabir, unul din suspectii retinuti in urma atentatului de joi de la Barcelona, potrivit.

Business report: Unul din patru tineri romani sta degeaba, nu are loc de munca, nici nu studiaza; Saga reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda: 14 ani de discutii, 25 de conservare si 32 de cand s-a demarat constructia; Petrochimia romaneasca, la un pas sa f

Datele care arata ca in economie ceva nu merge bine: Consumul si importurile explodeaza, dar investitiile statului s-au prabusit. Romania a avut, in primul semestru, cea mai mare crestere economica din UE, de 5,8%. Au avut idei, iar acum sunt milionari. Afaceri vandute in Romania pe bani multi. Un nou fenomen isi face aparitia in economia noastra: dezvoltarea afacerilor pentru vanzare. Procesul este numit in limbaj de specialitate exit.

Incident in Oraselul Copiilor din Capitala: O tanara s-a ranit grav dupa ce a cazut dintr-o tiroliana (VIDEO)

Incident in Oraselul Copiilor din Capitala. O femeie a fost ranita grav in Parcul Lumea Copiilor, dupa ce a cazut dintr-o tiroliana. Tanara a fost transportata la spitalul Bagdasar -.

Imagini de groaza in Barcelona. Haosul din timpul atentatului, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Camerele de supraveghere dintr-un magazin au surprins haosul care s-a dezlantuit in timpul atentatului din Barcelona. in imagini se vede cum oamenii privesc disperati in mai multe directii.

Tupeu. Moscova sare in apararea Parcului Tolbuhin, numit dupa unul din cei mai importanti maresali ai Armatei Rosii: MAE rus spera ca Romania nu va permite rescrierea istoriei

Rusia sare in apararea Parcului Tolbuhin din Bucuresti, numit dupa unul dintre cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii, in perioada in care soldatii sovietici au ocupat Romania si au terorizat populatia cu jafuri, violuri si crime. Astfel, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a declarat, pentru Rador. ro, ca spera ca Executivul Romaniei sa nu permita rescrierea istoriei bazate pe sprijinul militar-memorial bilateral.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )