Libnet.ro
UNICEF

05:45

Nou incident la metrou: O persoana a murit dupa ce a fost lovita de tren la statia Nicolae Teclu; circulatia - oprita pe tronsonul respectiv

Hotnews Hotnews,
 Nou incident la metrou: O persoana a murit dupa ce a fost lovita de tren la statia Nicolae Teclu; circulatia - oprita pe tronsonul respectiv

Un tanar de 30 de ani a murit, luni seara, dupa ce a fost lovit de tren in statia de metrou Nicolae Teclu, anunta Mediafax si Agerpres. Circulatia metroului este oprita in prezent pe tronsonul respectiv, iar politistii fac cercetari la locul accidentului. continuă pe Hotnews

Nou incident la metrou: O persoana a murit dupa ce a fost lovita de tren la statia Nicolae Teclu; circulatia - oprita pe tronsonul respectiv

Un tanar de 30 de ani a murit, luni seara, dupa ce a fost lovit de tren in statia de metrou Nicolae Teclu, anunta Mediafax si Agerpres. Circulatia metroului este oprita in prezent pe tronsonul respectiv, iar politistii fac cercetari la locul accidentului.

Sfarsit HALUCINANT! Un barbat din Bacau a murit dupa ce a fost impuns de un taur in spatele unui SUPERMARKET

Un bacauande 60 de ani a murit vineri dupa ce a fost lovit impuns un un taur, in spatele magazinului Kaufland Milcov. Incidentula avut loc dupa ce victima incercase sa alunge mai multe vaci,.

Doliu in lumea patinajului! Un SPORTIV, medaliat la Soci, a murit dupa ce a fost injunghiat de doi necunoscuti (FOTO)

Denis Ten, medaliat cu bronz la patinaj artistic, la Jocurile Olimpice de la Soci, s-a stins din viata, joi, la varsta de 25 de ani, dupa ce a fost injunghiat de doi barbati. Din nefericire, el nu mai este.

Caz SOCANT in Italia! Un roman a murit dupa ce a cazut de la etajul trei

Un roman din Avezzano, Italia, in varsta de 31 de ani, a murit dupa ce a cazut de la etajul trei al blocului in care locuia. Anchetatorii au demarat o ancheta dupa moartea romanului si au stabilit cum s-a p.

Un tanar de 30 de ani a murit dupa ce s-a asezat pe sine, in fata metroului

Un barbat a murit luni seara dupa ce s-a aruncat in fata metroului, in statia Nicolae Teclu, pe magistrala 3. Circulatia metroului a fost oprita pentru interventia salvatorilor.

Un tanar de 30 de ani a murit dupa ce s-a asezat pe sine, in fata metroului. Circulatia este ingreunata pe M3

Un barbat a murit luni seara dupa ce s-a aruncat in fata metroului, in statia Nicolae Teclu, pe magistrala 3. Circulatia metroului este oprita pentru interventia salvatorilor.

Circulatie ingreunata la metrou, pe M3: o persoana a fost lovita de tren

Circulatia metroului pe Magistrala 3 se desfasoara cu dificultate, din cauza unei tentative de sinucidere, au fost anuntati calatorii Metrorex.

Primele imagini de la interventia din Muntii Fagaras: Cine e profesorul care a murit dupa ce a cazut intr-o rapa in timp ce insotea un grup de 50 de studenti (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu operatiunea de salvare din Muntii Fagaras, acolo unde un profesor de 28 de ani - coordonator al unui grup de 50 de studenti, aflati in excursie - si-a pierdut viata dupa ce a.

Doliu! A murit dupa ce a cazut 100 de metri in gol

Un batran, in varsta de 84 de ani, a murit in Alpi dupa ce a cazut 100 de metri in gol in timpul unei drumetii in sudul Germaniei. Batranul era in zona Schliersee, un lac aflat la circa 10 kilometri de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )