Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un nou judet impune obligativitatea mastii de protectie in aer liber. De cand va fi valabila aceasta decizie

Antena3 Antena3,
Un nou judet impune obligativitatea mastii de protectie in aer liber. De cand va fi valabila aceasta decizie

Mastile de protectie vor deveni obligatorii in spatiile deschise din Satu Mare, mai exact in pietele si targurile aglomerate din judet, potrivit unei hotarari luate vineri de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Satu Mare. continuă pe Antena3

Grecia impune obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile inchise. Biserica, scutita de masura

Grecia impune obligativitatea mastii de protectie atat pe domeniul public, cat si pe cel privat, atat angajatilor, cat si publicului, a anuntat marti seful Protectiei Civile Nikos Hardalias, precizand ca masura intra in vigoare de miercuri.

Anunt de ultima ora al premierului Orban: Cand si cum se va purta masca in aer liber

Ludovic Orban vine cu un nou anunt pentru romani. Premierul PNL a marturisit ca masura de purtare a mastii in aer liber este una care va fi luata de catre Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta si se va impune doar in anumite zone.

in ce judete trebuie purtata masca si in aer liber, in zonele aglomerate

Purtarea mastii in aer liber este una dintre propunerile care au fost adoptate in 29 iulie de catre Guvernul Romaniei. Decizia va fi luata de fiecare Comitet Judetean pentru Situatii de Urgenta. Primarii au termen pana pe 3 august pentru a transmite lista spatiilor in care purtarea mastii in spatiile deschise este obligatorie. Pentru moment, .

Un alt judet impune restrictii majore. Unde se va purta masca de protectie si afara

Inca un judet revine la masurile din starea de urgenta. Purtarea mastii de protectie in aer liber si alte masuri restrictive vor intra in vigoare, de maine, si in judetul Dambovita.

Masca de protectie devine obligatorie in aer liber la Calarasi, inclusiv in parcuri

Calarasenii sunt obligati sa poarte masca de protectie pentru limitarea raspandirii noului coronavirus si in aer liber. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, convocat in sedinta extraordinara, miercuri, 29 iulie, a dispus mai multe masuri printre care recomandarea de purtare a mastii de protectie si in spatiile publice deschise din municipiu piete, targuri, oboare, parcuri si locuri aglomerate).

Firea, despre purtarea mastii in aer liber in zonele aglomerate: Vom merge in CNSU si ne vom sfatui cu virusologii si epidemiologii

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat, intrebata despre posibilitatea purtarii mastii de protectie in spatiile deschise, in zonele aglomerate, ca se va sfatui cu cei din Comitetul pentru Situatii de Urgenta si cu virusologii, respectiv epidemiologii.

inca un judet din Romania revine la masuri stricte. Masca de protectie obligatorie in aer liber si program limitat la terase

Inca un judet ia masuri stricte dupa criza provocata de coronavirus. in Arges, cetatenii vor fi obligati sa poarte masca de protectie in aer liber. Persoanele cu varste de peste cinci ani sunt obligate sa poarte masca de protectie in spatiile publice deschise, daca se formeaza grupuri mai mari de doi indivizi.

Sub semnul lui Zorro! Arges, primul judet care ia in serios lupta cu coronavirusul: masca, obligatorie si in aer liber

Arges este in topul judetelor cu cele mai multe infectari noi cu virusul SARS-Cov-2, iar multe zone din Romania nu sunt nici ele departe de aceasta situatieRomanii din Arges vor fi primii obligati sa poarte masca de protectie oriunde atat in spatiile publice inchise, cat si in aer liber , ca urmare a incercarii autoritatilor locale de a evita carantinarea judetului.

Un nou judet in care masca este obligatorie in spatiile deschise

Incepand cu data de 1 august, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Iasi. Anuntul a fost facut de Prefectura Iasi. Pana joi, in judetul Iasi au fost inregistrate 1. 430 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv 45 de .

Alexandru Rafila: Masca trebuie purtata si in aer liber, daca vorbim de locuri aglomerate

Masca de protectie trebuie purtata si in aer liber, atunci cand distantarea fizica nu este posibila, atrage atentia Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )