Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou manager a fost numit la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Cine este Cristina Iacob Atanasoaie

B1 B1,
Un nou manager a fost numit la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Cine este Cristina Iacob Atanasoaie

Doctorul Cristina Iacob Atanasoaie este noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt. Aceasta a fost propusa de colegii sai sa preia conducerea unitatii sanitare in cadrul unei. continuă pe B1

Spitalul Judetean din Piatra Neamt a schimbat 8 manageri in ultimul an, unul dintre ei patron de pompe funebre

Spitalul Judetean Neamt, in prezent spital de suport COVID-19, a schimbat nu mai putin de 8 manageri in ultimul an. Actualul manager, Lucian-Octavian Micu, de profesie jurist si fost primar al orasului Roman, a fost numit in functie de doar doua saptamani si jumatate, pe 28 octombrie. Dintre cei 8 manageri pe care i-a schimbat spitalul in ultimul an, cel mai controversat ramane Marius Ghinet, proprietarul unei firme de pompe funebre, numit director pe 15 mai de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si schimbat pe 21 mai.

Angajari fara concurs la Spitalul Judetean de Urgenta. Se cauta 10 infirmiere si trei brancardieri

Sapte posturi de infirmieri si trei de brancardieri la cele mai solicitate sectii sunt oferite de Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu .

Aproximativ 50 de persoane la un mars de protest pana la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Aproximativ 50 de persoane au venit, astazi, in mars pana la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, dupa ce s-au mobilizat pe retelele de socializare pentru a protesta in urma incendiului care a curmat viata a 10 pacienti cu COVID-19 internati in sectia ATI a unitatii sanitare.

Clipe de durere. Familiile si rudele victimelor din incendiul de la Piatra - Neamt au ajuns la Spitalul Judetean (VIDEO)

Romania traieste un al doilea cosmar Colectiv! 10 pacienti intubati, bolnavi de COVID-19, au murit in incendiul de aseara, de la Spitalul de Urgenta Piatra Neamt. Alti sapte oameni sunt in stare critica,.

Perchezitii efectuate duminica seara la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt

Mai multe perchezitii au avut loc, duminica seara, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, potrivit unui comunicat de presa trimis catre Agerpres.

SPITALUL JUDETEAN NEAMT: Aparatura din sectia ATI in care s-a declansat incendiul era noua, cu o durata de folosire de aproximativ un an

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt precizeaza ca cele doua sectii ATi au aviz de la DPS cu privire la circuite, iar zona in care au fost facute interventii pentru extindere nu este functionala si se afla intr-o zona diferita de cea in care a izbucnit incendiul. Aparatura din sectia ATI in care s-a declansat incendiul era noua, cu o durata de folosire de aproximativ un an, mai arata sursa citata, conform News. ro.

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt. A fost numit un nou manager interimar Presedinte CJ: Prima masura este amenajarea unei noi sectii ATI

Medicul Cristina Atanasoaie Iacob a fost numit noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, dupa o sedinta la care au participat 35 de medici, reprezentanti ai ISU si DSP, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene. Potrivit acestuia, prima masura privind reintrarea in normalitate la spital este amenajarea noii sectii ATI in spatiul unde functioneaza sectia de Obstetrica Ginecologie.

Cine sunt cei 10 pacienti care au murit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt

Persoanele care au murit in urma incendiului izbucnit, sambata seara, in Sectia Anestezie Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, sunt sapte barbati si trei femei, cu varste cuprinse intre 67 si 86 ani, anunta spitalul intr-un comunicat de presa citat de AGERPRES.

Spitalul judetean Piatra Neamt, macinat de nereguli privind siguranta medicilor si pacientilor. Ce au gasit autoritatile

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ceea ce priveste siguranta personalului si a pacientilor chiar inaintea incendiului devastator, in urma caruia au murit 10 oameni si alti 7 au fost raniti.

Perchezitii la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Ce au facut anchetatorii duminica, la 2 noaptea

Sfarsitul de saptamana ne-a ingrozit prin drama de la spitalul din Piatra Neamt. Sunt deja multe intrebari si nereguli gasite de anchetatori in acest caz dramatic. Informatiile de ultima ora au scos la iveala mai multe nereguli si lipsuri Perchezitii pana la ora doua noaptea Tragedia din spitalul din Piatra Neamt scoate la iveala, daca .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )