Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou presedinte de sectie vot din Alba, inlocuit din functie din cauza COVID-19

Adevărul Adevărul,
Un nou presedinte de sectie vot din Alba, inlocuit din functie din cauza COVID-19

Presedinta sectiei de vot nr. 426 din satul Glogovat, comuna Valea Lunga, a fost inlocuita dupa ce sotul sau, la randul sau presedinte la o sectie din localitatea Tauni, a fost confirmat cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Presedintele unei sectii de vot din Alba, depistat pozitiv cu COVID-19. Votarea a fost intrerupta pana dupa dezinfectarea spatiului

Presedintele undei sectii de vot din Alba a fost depistat, duminica, pozitiv cu noul coronavirus. Persoana a fost inlocuita cu vicepresedintele sectiei.

Alegeri parlamentare 2020. Incendiu intr-o sectie de vot din Prahova. Activitatea de votare este intrerupta

Votul a fost intrerupt intr-o sectie din comuna Ceptura, judetul Prahova, din cauza unui cos de fum care a luat foc. Este primul incident raportat in Prahova in ziua alegerilor parlamentare din 2020.

O sectie de vot din Capitala a fost inchisa temporar. Doi membri ai comsiei au primit rezultate pozitive la testele COVID-19

Activitatatea electorala a fost suspendata in sectia de vot cu numarul 551 din sectorul 3 al Capitalei. Doi membri ai sectiei de votare au fost confirmati ca fiind infectaticu COVID-19, dupa ce au primit,.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Presedinte de sectie din Alba, confirmat cu COVID-19

Activitatea in Sectia de votare nr. 429 din satul Tauni, comuna Valea Lunga, a fost suspendata duminica pentru o jumatate de ora, timp in care in interior s-a facut dezinfectia, dupa ce presedintele sectiei a fost confirmat cu COVID-19.

Presedintele unei sectii de votare din Alba, depistat pozitiv cu COVID in ziua alegerilor

Inca un caz de coronavirus a fost confirmat, duminica, la o sectie de votare, dupa cel din Capitala.

Consiliul Superior al Magistraturii are un nou presedinte

Judecatorul Bogdan Mateescu a fost ales in functia de presedinte al CSM. El va fi ajutat de procuror.

Alegeri parlamentare 2020. Probleme raportate la sectiile de vot din Republica Moldova

Cetatenii romani din Republica Moldova intampina dificultati in sectiile de votare din Chisinau. in cadrul scrutinului pentru alegerile parlamentare de duminica, 6 decembrie, in mai multe sectii, timpul.

Presedintele unei sectii de votare din Alba, testat pozitiv pentru COVID-19. Activitatea a fost suspendata temporar pentru dezinfectie

In satul Tauni, comuna Valea Lunga din judetul Alba, presedintele Sectiei de votare nr. 429 a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar activitatea a fost suspendata pentru o jumatate de ora, in cursul zilei de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )