Libnet.ro
UNICEF

01:05

O sectie de vot din Capitala a fost inchisa temporar. Doi membri ai comsiei au primit rezultate pozitive la testele COVID-19

B1 B1,
O sectie de vot din Capitala a fost inchisa temporar. Doi membri ai comsiei au primit rezultate pozitive la testele COVID-19

Activitatatea electorala a fost suspendata in sectia de vot cu numarul 551 din sectorul 3 al Capitalei. Doi membri ai sectiei de votare au fost confirmati ca fiind infectaticu COVID-19, dupa ce au primit,. continuă pe B1

Un nou presedinte de sectie vot din Alba, inlocuit din functie din cauza COVID-19

Presedinta sectiei de vot nr. 426 din satul Glogovat, comuna Valea Lunga, a fost inlocuita dupa ce sotul sau, la randul sau presedinte la o sectie din localitatea Tauni, a fost confirmat cu COVID-19.

Alegeri parlamentare 2020. Incendiu intr-o sectie de vot din Prahova. Activitatea de votare este intrerupta

Votul a fost intrerupt intr-o sectie din comuna Ceptura, judetul Prahova, din cauza unui cos de fum care a luat foc. Este primul incident raportat in Prahova in ziua alegerilor parlamentare din 2020.

Doua spitale din Capitala, fara apa calda si caldura timp de o zi. Ce spune Nicusor Dan

Bolnavii de COVID-19 de la Spitalele Matei Bals si Colentina din Capitala au stat in frig si fara ap.

O sectie de vot din sectorul 3 al Capitalei, inchisa din cauza COVID

O sectie de votare din sectorul 3 al Capitalei s-a inchis, dupa ce doua persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Presedintele unei sectii de votare din Alba, testat pozitiv pentru COVID-19. Activitatea a fost suspendata temporar pentru dezinfectie

In satul Tauni, comuna Valea Lunga din judetul Alba, presedintele Sectiei de votare nr. 429 a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar activitatea a fost suspendata pentru o jumatate de ora, in cursul zilei de.

Frauda electorala la sectiile de votare din Cluj. Dosar penal pentru doi alegatori

Doi alegatori din Cluj s-au ales cu dosar penal pentru sarvarsirea infractiunii de frauda la vot. Fraudaelectoralala sectiile de votare din Cluj Desi politistii clujeni.

Alegeri parlamentare 2020. Probleme raportate la sectiile de vot din Republica Moldova

Cetatenii romani din Republica Moldova intampina dificultati in sectiile de votare din Chisinau. in cadrul scrutinului pentru alegerile parlamentare de duminica, 6 decembrie, in mai multe sectii, timpul.

Petrecere sparta de politisti, intr-un hotel din Capitala. 13 persoane au fost amendate

O petrecere organizata intr-un hotel din Bucuresti, in noaptea de sambata spre duminica s-a incheiat cu interventia politiei. Autoritatiles-au sesizat cu privire la organizarea unei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )