Libnet.ro
UNICEF

17:15

Nou protest n Piata Victoriei fata de ordonanta de modificare a legilor justitiei

Hotnews Hotnews,
 Nou protest n Piata Victoriei fata de ordonanta de modificare a legilor justitiei

Un nou protest a fost anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, incepand cu ora 18. 00, ca urmare a ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei. continuă pe Hotnews

Dragnea la inchisoare, nu la guvernare!. Peste 10.000 de oameni au protestat in Piata Victoriei fata de OUG pe Justitie. Manifestatii si in marile orase din tara (VIDEO)

UPDATE:Protestatarii incep sa se retraga usor-usor din Piata Victoriei. Numarul lor a ajuns la circa 5. UPDATE: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a depasit 10. 000 si continua sa.

Peste 10.000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de OUG pe Justitie. Manifestatii si in marile orase din tara (VIDEO)

UPDATE: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a depasit 10. 000 si continua sa creasca. Manifestantii nu au uitat nici de alegerile parlamentare din Republica Moldova: Putin, nu uita, Moldova nu e a.

Mobilizare masiva a fortelor de ordine pentru protestul din Piata Victoriei. Surprize, surprize! Oare unde se duc atatea masini de jandarmerie? Cumva sa se alature manifestantilor sau...? (VIDEO)

Un nou protest pe tema Legilor Justitiei este anuntat pentru duminica seara. Manifestatia se anunta una de amploare, in conditiile in care OUG adoptata recent de Guvernul PSD-ALDE pe Justitie a starnit un va.

Filosoful Mihai Sora: Ne vedem mine seara n Piata Victoriei: cta frunza, cta iarba, toate firicelele de praf din acest colt de tara

Filosoful Mihai Sora a anuntat ca va fi din nou maine in Piata Victoriei, indemnand oamenii sa vina in numar cat mai mare la protestul programat duminica in Bucuresti fata de OUG de modificare a legilor justitiei.

Protest fata de OUG pe Justitie, duminica, in Piata Victoriei. Daca nici acum nu intelegeti incotro ne duce subordonarea magistratilor de catre politicieni, inseamna ca suntem pierduti pentru alte cateva decenii

Un protest este anuntat duminica seara, in Piata Victoriei, fata de noua Ordonanta de Urgenta care modifica Legile Justitiei. Evenimentul a fost anuntat de Coruptia Ucide, Geeks for Democracy, Initiati.

Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, fata de ordonanta de urgenta care modifica legile justitiei.

Cum raspunde ministrul Justitiei criticilor Comisiei Europene: I-am trimis o scrisoare lui Frans Timmermans n care i-am prezentat ordonanta de modificare a legilor justitiei

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, intrebat cum raspunde criticilor aduse de Comisia Europeana dupa adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica din nou cele trei legi ale justitiei, ca i-a trimis o scrisoare prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, in care i-a prezentat ordonanta, Tudorel Toader refuzand insa sa dea detalii. Un alt contestatar al ordonantei a fost Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, iar Toader a avut un mesaj si pentru aceasta: CSM sa-si vada in curtea lui de atributiile pe care le are.

Membru CSM: Intempestiva ordonanta de modificare a legilor justitiei pune serioase probleme de constitutionalitate

Judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), spune ca intempestiva Ordonanta de Urgenta de modificare a legilor justitiei contine prevederi care pun serioase probleme de constitutionalitate, una dintre ele fiind cea care le permite judecatorilor care au fost si procurori sa fie numiti in functiile de conducere din parchete. Judecatorul afirma ca si daca Ordonanta va fi invalidata de Curtea Constitutionala, dupa ce actul normativ a produs efecte, consecintele ar fi catastrofale, putandu-se compromite efectiv dosare care ar putea fi instrumentate in conditiile noi.

MIHAI SORA: Ne vedem maine in Piata Victoriei cata frunza, cata iarba

Filosoful Mihai Sora anunta ca va participa la protestul anuntat maine seara, in Piata Victoriei, fata de OUG pe legile justitiei si indeamna la o participare cat mai mare.

VIDEO Proteste n Bucuresti fata de OUG pentru modificarea legilor justitiei. n Piata Victoriei au manifestat aproximativ 8.000 de persoane

Noi proteste au avut duminica seara in Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara fata de adoptarea ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei. in Piata Victoriei din Capitala au manifestat aproape 8. 000 de persoane. Proteste au fost si in orasele mari din tara printre care Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Iasi, Galati si Bacau. VIDEO Mii de oameni au protestat in marile orase din tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )