Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un nou raport rusinos pentru Romania: Suntem tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare saracie in randul copiilor

B1 B1,
Un nou raport rusinos pentru Romania: Suntem tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare saracie in randul copiilor

Romania isi consolideaza performanta trista de a fi tara membra a Uniunii Europene cu cei mai multi copii aflati in saracie sau supusi riscului de excluziune sociala. Cele mai recente date Eurostat ne. continuă pe B1

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 52 milioane lei pentru modernizarea iluminatului public din Parcul Herastrau

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 52 milioane lei pentru modernizarea iluminatului public din Parcul Herastrau si implementarea unui sistem de monitorizare video. Durata de implementare este de 8 luni, din care doua luni proiectarea. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici este primul pas in realizarea proiectului.

Senzational: NOBEL pentru Romania! Cine este tanarul care ne bucura tara chiar in an centenar (FOTO)

Cristian Bodnar din Bistrita a fost distins marti seara, la Dublin, cu cea mai importanta distinctie care poate fi cucerita de studenti, fiind declarat Global Winner in Computer Science laUndergraduate Awar.

Un nou CICLON POLAR matura Romania: Va fi iarna SIBERIANA! Specialistii au dat ALARMA

Romania va fi afectata de un nou ciclon mediteraneean! Acesta va lovi incepand cu ziua de marti si isi face de cap pe la noi pana joi. Din punct de vedere al presiunii, anticiclonul siberian nu se da dus.

Mocirla politica foarte periculoasa pentru Romania

Recentele acuzatii in legatura cu presupuse accese antisemite la nivel inalt duce Romania intr-o mocirla politica in care ne afundam periculos. Acuzatiile au fost lansate de un personaj politic al partidului aflat la .

Simulare: Cea mai grea si cea mai usoara grupa pentru Romania in preliminariile EURO 2020

Ne-am pus imaginatia la lucru pentru a vedea care poate fi cea mai grea grupa pentru nationala Romaniei in drumul spre Campionatul European din 2020, dar si cea mai facila grupa, totul fiind decis pe 2 decembrie la tragerea la sorti programata la Dublin.

Victorie pentru Romania in Muntenegru. Tatarusanu a aparat un penalty!

Nationala Romaniei a incheiat campania din Liga Natiunilor cu o victorie la Podgorica impotriva reprezentativei statului Muntenegru, scor 1-0 1-0).

Dan Bucsa: Politica fiscala ramane cel mai mare risc macroeconomic pentru Romania

Faptul ca economia Romaniei este pe directia gresita a devenit de necontestat pentru orice economist care se respecta. Ce ar trebui sa faca autoritatile pentru a diminua efectele negative si pentru a evita corectii dureroase mai tarziu? Sa renunte la.

Avertisment pentru Romania din partea comisarului european pe justitie, dupa intalnirea cu Tudorel Toader

Este important ca Romania sa faca pasii necesari pentru a asigura independenta justitiei si continuarea luptei anticoruptie, a transmis comisarul european pe justitie, Vera Jourova, dupa ce a avut o.

Presedintele Curtii Europene de Conturi, mesaj-cheie pentru Romania

Presedintele Curtii de Conturi Europene, Klaus-Heiner Lehne, face pana pe 20 noiembrie o vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Curtii de Conturi a Romaniei, Mihai Busuioc. Potrivit unui.

Comisarul european pentru justitie avertizeaza: Reformele din justitie si lupta anticoruptie sunt ntr-un stadiu ngrijorator

Comisarul pentru Justitie, Vera Jourova, spune, intr-un interviu pentru Digi 24, ca reformele din sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei sunt intr-un stadiu ingrijorator.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )