Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nou scandal la Casa Alba: Trump ar fi ascuns detalii privind convorbirile cu Putin

Hotnews Hotnews,
 Nou scandal la Casa Alba: Trump ar fi ascuns detalii privind convorbirile cu Putin

Presedintele Donald Trump ar fi facut eforturi deosebite pentru a ascunde detalii ale conversatiilor sale cu omologul rus Vladimir Putin, mergand pana acolo incat a confiscat notitele propriului translator, cerandu-i sa nu discute despre asta cu alti oficiali ai administratiei. Dezvaluirea este facuta de Washington Post care citeaza un fost si un actual oficial. continuă pe Hotnews

inca un scandal la Casa Alba: Trump ar fi ascuns detalii privind convorbirile cu Putin

Presedintele american Donald Trump este acuzat ca a incercat sa ascunda detalii ale discutiilor sale cu omologul rus, Vladimir Putin. Trump ar fi mers atat de departe incat a confiscat notitele propriului.

Casa Alba a cerut optiuni militare impotriva Iranului, sustine presa americana! Cererea ar fi provocat ingrijorare la Pentagon

Casa Alba a provocat ingrijorare la Pentagon, dupa ce le-a cerut militarilor planuri pentru a lansa lovituri asupra Iranului, in luna septembrie, transmite AFP preluata de Agerpres. Solicitarea a venit in.

Trump, banuit ca ar ascunde detalii privind convorbirile cu Putin

Presedintele Donald Trump ar fi facut eforturi deosebite pentru a ascunde detalii ale conversatiilor sale cu omologul rus Vladimir Putin, mergand pana acolo incat a confiscat notitele propriului translator, cerandu-i sa nu discute despre asta cu alti oficiali ai administratiei. Dezvaluirea este facuta de Washington Post care citeaza un fost si un actual oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )