Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un nou scandal la Hollywood. Mai multe actrite au acuzat un regizor celebru de hartuire sexuala

Antena3 Antena3,
Un nou scandal la Hollywood. Mai multe actrite au acuzat un regizor celebru de hartuire sexuala

Brett Ratner, producator cunoscut intre altele pentru Prison Break, Hercules si The Revenant, si care are in lucru, ca regizor, filmul biografic despre Hugh. continuă pe Antena3

Nou scandal din cauza pragului pentru abuzul in serviciu. Florin Iordache: Avem 16 variante. Ce mai mare suma pentru prag este 100.000 de euro

Este din nou scandal din cauza pragului pentru abuzul in serviciu pe care parlamentarii trebuie sa-l stabileasca, dupa decizia foarte clara a Curtii Constitutionale. Dupa ce ieri Florin Iordache,.

2.159 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce state ofera cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 2. 159 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind disponibile in Spania.

Bucurestiul in bezna: O avarie la reteaua Transelectrica a lasat mai multe cartiere din est si nord fara curent. Probleme si in statiile de metrou

UPDATE 17:45:Defectiuneas-a remediat in mai multe cartiere, printre care Colentina, Andronache, Iancului si Aviatiei, dar raman probleme in cateva cartiere. Enel a transmis un comun.

Pana de curent majora in Bucuresti. Mai multe cartiere afectate

O noua pana de curent loveste Bucurestiul. Mai multe cartiere din Capitala sunt afectate. Vom reveni cu amanunte.

Pana majora de curent in mai multe zone din Bucuresti si din Ilfov

ACTUALIZARE 17:50 Metrorex: Problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate Metrorex precizeaza ca problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate iar circulatia trenurilor nu este afectata. *ACTUALIZARE 17:45 Enel: Se lucreaza pentru alimentarea clientilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol *ACTUALIZARE 17:40 Transelectrica: in acest moment, se lucreaza pentru realimentarea rapida a tuturor consumatorilor afectati -------- Mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov au ramas fara energie electrica, din cauza unei avarii la reteaua Transelectrica, transportatorul de curent electric.

impuscaturi la New York, in Manhattan. Sunt mai multe victime - VIDEO

Mai multe impuscaturi s-au auzit la New York, in Manhattan. Doua persoane este posibil sa fi fost ucise, iar altele cinci, ranite. Politia spune ca a facut o arestare in acest.

Un tanar inarmat cu un cutit a intrat noaptea in spitalul Husi si a amenintat ca va omori mai multe persoane si apoi se va sinucide. Pedeapsa judecatorilor

Judecatoria din Husi a finalizat cercetarea judecatoreasca si a pronuntat sentinta in dosarul in care un tanar de 20 de ani a provocat un scandal fara precedent in Spitalul Municipal Dimitrie Castroianu Husi si intr-un local din oras.

Pedeapsa primita de un tanar inarmat cu un cutit care a intrat noaptea in spitalul Husi si a amenintat ca va omori mai multe persoane si apoi se va sinucide

Judecatoria din Husi a finalizat cercetarea judecatoreasca si a pronuntat sentinta in dosarul in care un tanar de 20 de ani a provocat un scandal fara precedent in Spitalul Municipal Dimitrie Castroianu Husi si intr-un local din oras.

USR incepe sa se rupa in mai multe bucati

Cel mai tanar partid parlamentar, USR, are probleme tot mai mari dupa ultimul congres, desfasurat la Poiana Brasov. Alegerea noului presedinte este aprig contestata de o aripa din partid, fostul lider demisionar, Nicusor Dan, a pus sub semnul intrebarii legitimitatea congresului, iar mai nou partidul pierde si parlamentari.

RATB schimba rutele pentru mai multe tramvaie si desfiinteaza o linie. Care sunt noile trasee

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) a anuntat ca va reorganiza liniile de tramvai 1, 4, 11, 19 si 34, incepand cu 1 noiembrie 2017, avand in vedere modificarea fluxurilor de calatori din sudul Capitalei, ca urmare a redeschiderii circulatiei la Pasajul Piata Sudului. Reprezentantii Regiei au mai transmis ca linia 4 se va desfiinta incepand de miercuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )