Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un nou scandal pentru Alessandra Stoicescu. De ce e acuzata acum vedeta Antena 1

Playtech Playtech,
Un nou scandal pentru Alessandra Stoicescu. De ce e acuzata acum vedeta Antena 1

Alessandra Stoicescu, din nou in mijlocul unui scandal. Stirista de la Antena 1 a fost luata in vizor din cauza publicitatii mascate la teste covid si la un ceai de slabit, promovat si de alte vedete. Alessandra Stoicescu, scandal cu publicitate. Vedeta Antena 1, despre ceaiuri si teste COVID Alessandra Stoicescu, Daniel Buzdugan, Adi Mutu, . continuă pe Playtech

Avertisment de ultima ora de la Raed Arafat, dupa ce situatia a explodat in Romania. Un nou apel pentru cetateni

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, face un nou apel catre romani, dupa ce numarul de noi imbolnaviri cu coronavirus a explodat pur si simplu. Oficialul le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste, manipulatoare. Raed Arafat le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste Raed Arafat a spus ca datele privind coronavirusul, facute publice .

Coronavirus Marea Britanie. Se intampla si la case mai mari: Unitate ATI nou construita pentru pacientii Covid, care a costat 100 milioane de lire, a fost inchisa din cauza ca nu respecta securitatea la incendiu

O unitate ATI nou construita pentru pacientii Covid-19 in cadul unui spital al Sistemului britanic de Sanatatate a fost inchis dupa controale privind respectarea masurilor de securitate la incendiu, relateaza The Guardian.

Coronavirus Brazilia: Bolsonaro, testat din nou pozitiv pentru Covid-19

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost din nou testat pozitiv pentru COVID-19, la al treilea test facut de cand s-a imbolnavit pe 7 iulie, a spus secretariatul Ministerului Comunicatiilor, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )