Libnet.ro
UNICEF

10:45

Avertisment de ultima ora de la Raed Arafat, dupa ce situatia a explodat in Romania. Un nou apel pentru cetateni

Playtech Playtech,
Avertisment de ultima ora de la Raed Arafat, dupa ce situatia a explodat in Romania. Un nou apel pentru cetateni

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, face un nou apel catre romani, dupa ce numarul de noi imbolnaviri cu coronavirus a explodat pur si simplu. Oficialul le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste, manipulatoare. Raed Arafat le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste Raed Arafat a spus ca datele privind coronavirusul, facute publice . continuă pe Playtech

ULTIMA ORA! Raed Arafat anunta noile masuri din starea de alerta

Secretarul de stat in MAI, medicul Raed Arafat, a anuntat marti, la inceputul sedintei de guvern, ultimele masuri luate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Este oficial. Ludovic Orban, avertisment de ultima ora. Ce se va intampla in Romania dupa 31 iulie. Toata lumea este obligata sa prezinte acest lucru

Momente de importanta maxima au avut loc miercuri, in sedinta de Guvern in care Ludovic Orban le-a cerut tuturor ministrilor sa stabileasca lista de proiecte care pot fi finantate in cadrul exercitiului financiar multianual european 2021-2027, profitand de faptul ca Romania are garantia, in urma deciziei Consiliului European, ca va beneficia de 80 de miliarde .

Avertisment de ultima ora de la MAE! Grad ridicat pentru incendii de vegetatie in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza romanii care se afla sau vor sa calatoreasca in Grecia ca autoritatile elene au anuntat pentru intervalul 24-26 iulie, mentinerea pericolului ridicat de incendii de vegetatie. Avertisment de ultima ora de la MAE! Grad ridicat pentru incendii de vegetatie in Grecia Romanii sunt informati ca in mai multe zone din .

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Cine este noul arhiepiscop al Sucevei. Vestea de ultima ora

Basilica. ro a anuntat ca, dupa trecerea in nefiinta a iPS Pimen, Preasfintitul Calinic Botosaneanul, actualul episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales de arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. Noul arhiepiscop al Sucevei dupa moartea lui iPS Pimen Preasfintitul Calinic Botosaneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales in aceasta dimineata, de catre Sinodul Patriarhal, in .

Raed Arafat, avertisment disperat pentru romani: Situatia merge spre rau. Este posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Secretarul de stat in MAI a vorbit ieri seara despre situatia ingrijoratoare a cresterii numarului de imbolnaviri. Raed Arafat atrage atentia unei prognoze pesimiste datorata cifrelor pe care le primeste din mai mai multe zone, dar si din strainatate. Scenariu negru prevazut pentru urmatoarea perioada Raed Arafat avertizeaza asupra celei mai negre ipoteze pe care .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. A dat ordin

22 iulie a fost o zi neagra in evolutia pandemiei, caci Romania a sarit pragul de 1. 000 de infectari in ultimele 24 de ore; o cifra uriasa care vine intr-un moment in care sistemul de sanatate este deja sub presiune. Ne apropiem si de capacitatea maxima de testare. Peste toate, focarele explodeaza din loc in .

Documentul care ameninta Romania. Raed Arafat, avertisment infricosator: E posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Raed Arafat a anuntat in cursul serii de duminica posibilitatea ca anumite zone din Romanie sa fie restrictionate. Aceste masuri radicale de preventie vor fi luate in conditiile in care numarul de imbolnaviri va creste alarmant, iar acele zone vor reprezenta un focar de infectie. Romania, la un pas de a fi restrictionata Secretarul de .

Raed Arafat demonteaza fake news-ul momentului la Sinteza Zilei. Cati bani ia Romania daca declara mai multi bolnavi Covid-19? Ce a descoperit Mihai Gadea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a vorbit transparent despre situatia in care evolueaza pandemia in Romania si a dezvaluit ca sistemul medical risca sa intre in colaps daca se mentine trendul crescator. intrebat de Mihai Gadea despre fake news-ul momentului, Raed Arafat a avut o pozitie vehementa, in exclusivitate la Antena3.

Raed Arafat, mesaj despre reintrarea Romaniei in stare de urgenta de la 1 august. Care este criteriul stabilit in acest sens

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, este ingrijorat in conditiile in care criza Covid-19 se adanceste in Romania, iar situatia merge inspre mai rau. Secretarul in MAI afirma ca exista riscul ca cele mai dramatice prognoze pe care le-a primit sa devina realitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )