Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un nou scandal provocat de Pokemon Go. Ce scop ascuns ar avea jocul

Antena3 Antena3,
Un nou scandal provocat de Pokemon Go. Ce scop ascuns ar avea jocul

Popularitatea Pokemon Go nu poate fi contestata in acest punct. Jocul creat de Nintendo si Niantic a pus stapanire peste intreaga lume, dar asta a avut si consecinte neplacute: jafuri si. continuă pe Antena3

Arabii cred ca Pokemon Go ar putea fi periculos pentru intimitatea jucatorilor

Emiratele Arabe Unite au avertizat in legatura cu o posibila utilizare cu rea intentie a jocului Pokemon Go. De data aceasta, nu este vorba de pericolul pe care il ridica excesiva concentrare asupra telefonului si ignorarea mediului inconjurator. De la recenta sa lansare, acest joc a dat nastere unui fenomen planetar, depasind inclusiv Tinder si [].

Pokemon Go: cel mai recent scandal e provocat de paranoia chinezilor

Popularitatea Pokemon Go nu poate fi contestata in acest punct. Jocul creat de Nintendo si Niantic a pus stapanire peste intreaga lume, dar asta a avut si consecinte neplacute. Jocul de realitate virtuala, in care utilizatorii se plimba in vecinatati cunoscute din viata reala pentru a captura personaje de desene animate pe smartphone-uri, a stat [].

Accesorii pentru Pokemon Go: prinde reducerile si apoi prinde-i pe toti

Daca vrei sa e numeri printre cei mai buni jucatori de Pokemon Go, atunci ai nevoie de o serie de accesorii pe masura. Dupa cum probabil ai aflatdeja,Pokemon Go a ajuns in Romania, dar a fost aproape imposibil de jucat sambata. Pokemon Go se foloseste de GPS si de realitatea augmentata pentru a umple mediul inconjurator [].

Pokemon Go: Isteria provocata de aparitia unui pokemon rar intr-un parc din New York

Pokemon Go poate fi considerata una dintre cele mai populare aplicatii care au aparut in ultimul timp. Jocul a adunat in cateva saptamani o multime de fani care au decis sa plece la vanatoare de pokemoni. In video-ul de mai jos puteti.

Pokemon Go: serverele fac probleme, dar le poti verifica

Pokemon Go a ajuns in Romania, dar jocul a fost aproape imposibil de jucat sambata. Utilizatorii de Pokemon Go din Romania s-au adunat pe Reddit si pe grupurile de Facebook pentru a vedea daca sunt singurii care nu pot alerga dupa simpaticii monstri virtuali. Din fericire, exista o modalitate mai simpla de a afla daca [].

Isteria Pokemon Go: Un barbat din Noua Zeelanda si-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului

Jocul Pokemon Go a isterizat intreg mapamondul. Dupa mai multe cazuri in care oamenii s-au pierdut fie intr-un cimitir, fie intr-o mina dupa ce au ajuns acolo la vanatoare de pokemoni,.

Pokemon Go. Protejeaza-ti corpul cand pleci la vanatoare

Daca joci Pokemon Go nu poti la fel de atent ca de obicei pe unde mergi. Poate picioarele iti sunt obosite, poate ai chiar bataturi, poate esti ars de soare, dar nu-l poti lasa pe Pikachu sa scape, scrie The Verge. Asa ca, inainte de a pleca la vanatoare pe Pokemoni, ia cateva masuri pentru a-ti asigura protectia corpului.

Ultima ciudatenie in materie de Pokemon Go. Unde au fost gasiti patru tineri care incercau sa prinda creaturi fanstastice

Jocul Pokemon Go a creat isterie in randul tinerilor, acestia ajungand in tot feluri de locuri pentru a prinde creaturile fictive din joc. Acesta este si cazul a patru tineri care au ajuns.

Playtech News Bytes: Pokemon Go, Tesla Model X si noua planeta din Sistemul Solar

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante stiri din domeniile auto, tehnologie si stiinta. Urmariti un episod nou in fiecare vineri. Pokemon Go, un joc pentru smartphone-uri in care trebuie sa te plimbi in viata reala pentru a prinde monstri virtuali, a pus stapanire pe intreaga lume. Totusi, din cauza popularitatii [].

Acest operator ofera trafic nelimitat in Pokemon Go

Un operator de telefonie mobila le va usura traiul jucatorilor de Pokemon Go. Pokemon Go a fost lansat in urma cu o saptamana si este un joc care se foloseste de GPS si de realitatea augmentata pentru a umple mediul inconjuratorde monstruletii virtuali cu care eu, dar si multi altii) am copilarit. in Pokemon Go [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )