Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un nou succes pentru Simona Halep. A reusit cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul WTA

Antena3 Antena3,
Un nou succes pentru Simona Halep. A reusit cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a castigat ancheta pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul profesionist feminin, a anuntat, miercuri,. continuă pe Antena3

Test inedit pentru Simona Halep la Roland Garros! Raspunsul sportivei noastre cand a fost pusa sa recunoasca o fotografie cu Muzeul Luvru: Piramide (VIDEO)

Simona Halep a fost supusa unui test de echipa de marketing a turneului Roland Garros, fiind invitata Bonjour La France, acolo unde fost intrebata despre mai multe lucruri din domenii ce au legatura cu.

Halep si-a aflat urmatoarea adversara: Simona va intalni cea mai mare surpriza de la aceasta editie de French Open

Simona Halep porneste, din nou, cu prima sansa in duelul din sferturi, la fel cum s-a intamplat si in precedentele tururi, insa, de aceasta data, misiunea ei poate fi un pic mai complicata.

VREMEA. Prognoza pentru luna iunie: E cea mai instabila luna din punct de vedere meteorologic din an

Directorul ANM, Elene Mateescu, a vorbit exclusiv, la Antena 3, despre fenomenele meteorologice care vor fi prezente in luna iunie. Estimarile meteo pana la sfarsitul.

VIDEO Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura a lunii mai in circuitul WTA

Simona Halep a castigat titlul pentru lovitura lunii mai in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Romanca a candidat cu un passing reusit la turneul de la Madrid, in partida din turul al doilea cu britanica Johanna Konta.

Simona Halep a intrat in istorie! Doar alte patru jucatoare din lume au reusit sa atinga aceasta borna financiara

Simona Halep are un parcurs bun la Roland Garros, acolo unde a reusit sa atinga, fara mari probleme, faza sferturilor de finala.

Simona Halep inchide ziua de luni pe arena centrala de la Roland Garros

Organizatorii de la Roland Garros au programat-o pe Simona Halep in ultimul meci de luni pe Philippe Chatrier, cea mai mare arena a complexului de tenis de la Paris.

LA CINA CAMPIONILOR DE LA PARIS: Halep, cea mai buna jucatoare in 2018

Simona Halep a participat, marti seara, la Cina Campionilor de la Paris, organizata de Federatia Internationala de Tenis si in cadrul careia jucatoarea romana a primit titlul de campioana mondiala in 2018, an in care a terminat pe locul I la Women 's Tennis Association WTA) si a castigat French Open.

Roland Garros: Programul zilei de miercuri - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in semifinale

Pentru a ajunge in semifinale la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) trebuie sa treaca de obstacolul Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA). Jucatoarea americana de origine rusa nu a pierdut niciun set la actuala editie a competitiei de la Paris. Confruntarea va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier si va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Tot miercuri vor mai evolua la Roland Garros jucatori precum Novak Djokovic, Ashleigh Barty sau Dominic Thiem.

Amanda Anisimova, nerabdatoare sa joace cu Simona Halep: Nu am niciun fel de presiune. Sper ca voi reusi cel mai bun tenis al meu

La doar 17 ani, Amanda Anisimova 51 WTA) este in sferturi la Roland Garros si se va duela pentru un loc in penultimul act cu Simona Halep, campioana en-titre. Americanca de origine rusa a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este nerabdatoare sa joace impotriva numarului 3 WTA, precizand ca nu are nicio presiune si spera sa joace cel mai bun tenis al sau. Anisimova a afirmat ca s-a bucurat pentru succesul romancei de anul trecut de la Roland Garros.

Mansour Bahrami, pentru HotNews.ro, despre ce si-ar putea imbunatati Simona Halep in joc si cine va castiga Roland Garros-ul

Face spectacol peste tot in lume, iar daca nu ati apucat sa ii vedeti macar unul dintre meciurile demonstrative, atunci ar fi cazul sa o faceti. Mansour Bahrami a acceptat dialogul cu HotNews. ro in complexul de la Roland Garros, fostul tenisman vorbind deschis despre ceea ce ar putea imbunatati Simona Halep in jocul ei. De asemenea, personajul nascut in Arak, Iran, a mai precizat, printre altele, urmatorul lucru: este sigur ca Simona va reveni intr-o zi pe locul 1 in lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )