Libnet.ro
UNICEF

22:00

Amanda Anisimova, nerabdatoare sa joace cu Simona Halep: Nu am niciun fel de presiune. Sper ca voi reusi cel mai bun tenis al meu

Hotnews Hotnews,
 Amanda Anisimova, nerabdatoare sa joace cu Simona Halep: Nu am niciun fel de presiune. Sper ca voi reusi cel mai bun tenis al meu

La doar 17 ani, Amanda Anisimova 51 WTA) este in sferturi la Roland Garros si se va duela pentru un loc in penultimul act cu Simona Halep, campioana en-titre. Americanca de origine rusa a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este nerabdatoare sa joace impotriva numarului 3 WTA, precizand ca nu are nicio presiune si spera sa joace cel mai bun tenis al sau. Anisimova a afirmat ca s-a bucurat pentru succesul romancei de anul trecut de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova, partida programata miercuri in sferturile de finala.

Roland Garros: Simona Halep vs Amanda Anisimova, prima partida a zilei de miercuri pe arena Philippe Chatrier

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de miercuri, astfel ca partida dintre Simona Halep si Amanda Anisimova va deschide ziua pe arena Philippe Chatrier. Confruntarea din sferturi va incepe la ora 15:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), adversara Simonei Halep din sferturi / Americanca, fara set pierdut la aceasta editie a competitiei (a trecut si de Irina Begu)

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, in sferturile de finala ale Roland Garros.

Simona Halep: Merg cu incredere in sferturi pentru ca am experienta, am un joc solid

Simona Halep continua cursa pentru apararea trofeului de la Roland Garros, numarul trei mondial trecand la viteza maxima de Iga Swiatek 6-1, 6-0, dupa 45 de minute). Pentru un loc in semifinale, Simona se va duela cu Amanda Anisimova. Merg cu incredere in sferturi pentru ca am experienta, am un joc solid, a punctat campioana en-titre de la Paris.

FOTO Tabloul feminin de la Roland Garros si fazele finale - Simona Halep, la nivelul 4

Scris si completat manual, tabloul feminin de simplu de la Roland Garros mai are o singura jucatoare din Romania, Simona Halep. Sportiva noastra va lupta pentru un loc in semifinale cu americanca Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA).

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

Simona Halep, in sferturile Roland Garros! Cum a invins-o pe Iga Swiatek

Simona Halep s-a calificat lejer in sferturile Roland Garros, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek. Simona Halep s-a calificat fara probleme in sferturile turnelului Roland Garros de la Paris, dupa ce a trecut, in doua seturi, scor 6-1, 6-0, de sportiva din Polonia, Iga Swiatek. Adversara ei are doar 18 ani si este [] .

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

Roland Garros: Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 6-1 / Simona, in optimi dupa un meci de 55 de minute

Simona Halep a obtinut calificarea in optimile Grand Slam-ului de la Paris, dupa o victorie facila in fata Lesiei Tsurenko 27 WTA), scor 6-2, 6-1. Ucraineanca nu a contat la serviciu a avut chiar si trei duble greseli consecutive; Simona a facut opt break-uri din tot atatea game-uri jucate la retur) si a facut nu mai putin de 32 erori nefortate - multe, avand in vedere faptul ca Halep a avut nevoie de doar 55 de puncte pentru a inchide partida.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )