Libnet.ro
UNICEF

09:15

Nou termen in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD era citat pentru a fi audiat la Curtea Suprema

Adevărul Adevărul,
Nou termen in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD era citat pentru a fi audiat la Curtea Suprema

Apelul liderului PSD, Liviu Dragnea la condamnarea de 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare este asteptat sa inceapa efectiv luni, cu audierea mai multor martori si inculpati. Printre acestia se afla si Liviu Dragnea, insa prezenta lui la Curtea Suprema este incerta dupa ce zilele trecute a acuzat dureri din cauza unei duble hernii de disc, fiind internat la o clinica particulara. continuă pe Adevărul

Nou termen in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD, aflat in spital, era citat pentru a fi audiat la Curtea Suprema

Apelul liderului PSD, Liviu Dragnea la condamnarea de 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare este asteptat sa inceapa efectiv luni, cu audierea mai multor martori si inculpati.

Liviu Dragnea, audiere in cazul angajarilor fictive. Presedintele PSD se afla inca de sambata in spital

Este ziua audierii pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD ar trebui sa fie audiat luni, la Instanta Suprema, in dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Acesta este ins.

UPDATE Judecatorii Instantei Supreme au anuntat ca-l vor audia pe Dragnea pe 15 aprilie, in dosarul angajarilor fictive / Martor: Oamenii stiau care e situatia, dar nu comentau de frica

Judecatorii instantei supreme au stabilit ca Liviu Dragnea sa fie audiat in dosarul privind angajarile fictive de la DGASPC Teleorman pe data de 15 aprilie. Dragnea ar fi trebuit sa se prezinte luni la iCCJ, insa este internat in spital in urma unei duble hernii. Pe de alta parte, magistratii au continuat luni audierea unor martori cheie, printre care si fosta sefa a departamentului Resurse Umane care a relatat ca toata lumea stia care era situatia angajatelor, insa oamenii nu comentau de frica sa nu isi piarda locul de munca.

DRAGNEA: Nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit un nou termen in procesul privind angajarile fictive la Protectia Copilului Teleorman pentru 15 aprilie. Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte la termenul de astazi, insa este internat in spital.

Doctorii decid luni daca il opereaza pe Dragnea. PSD amana validarea listelor la europarlamentare

Codrin Stefanescu a declarat duminica seara, la Antena 3, ca l-a vizitat pe Liviu Dragnea la spital, iar medicii urmeaza sa decida luni daca il vor opera pe liderul PSD. Secretarul general al PSD a precizat ca va fi amanata pentru o saptamana validarea in CEx a listei candidatilor la europarlamentare. Amintim ca luni, la inalta Curte, este programat un nou termen in dosarul angajarilor fictive, in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Liviu Dragnea a fost internat in spital. Medicii vor decide daca liderul PSD are nevoie de operatie / Luni este termen la inalta Curte in procesul in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat, pentru Mediafax, ca doctorii au decis sa il interneze in spital pe liderul social-democrat Liviu Dragnea, din cauza problemele pe care le are la spate. Medicii vor decide, duminica, daca este nevoie sau nu de o interventie chirurgicala. Ulterior, intr-o interventie la Antena 3, Codrin Stefanescu a declarat ca ar fi vorba de o dubla hernie de disc. Luni ar urma sa aiba loc un nou termen la inalta Curte in dosarul in care Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Dupa numeroase amanari, Dragnea a cerut instantei in urma cu o luna sa fie audiat la urmatorul termen.

Florin Calinescu, mesaj dur catre Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD l-a acuzat pe initiatorul miscarii sieu ca face circ: Tu treci la aprozare si napolitane

Florin Calinescu 62 de ani) l-a criticat din nou pe liderul PSD Liviu Dragnea 56 de ani) pentru declaratia facuta la adresa initiatorului campaniei Romania vrea autostrazi, pe care l-a acuzat ca face circ.

Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii recomand ca liderul PSD sa fie operat

Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii in cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferite de presa.

Liviu Dragnea, internat in spital de sambata. Medicii decid daca liderul PSD va fi operat

Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii in cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferite de presa.

Liviu Dragnea, internat in spital. Ministrul Sanatatii, noi detalii despre liderul PSD

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta a fost internat sambata, in spital, in urma unor dureri de spate. Liderul PSD a plecat .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )