Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un nou tronson de autostrada a fost inaugurat de Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Un nou tronson de autostrada a fost inaugurat de Victor Ponta

De astazi, vom putea merge neintrerupt pe autostrada, de la Timisoara pana la Budapesta. Victor Ponta si si vicepremierul Ungariei au fost prezenti azi la inaugurarea celui de-al doilea tronson al autostrazii. continuă pe Antena3

Un nou tronson de autostrada va fi inaugurat astazi

De astazi, vom putea merge neintrerupt pe autostrada, de la Timisoara pana la Budapesta. Victor Ponta si premierul Ungariei Orban Viktor vor fi prezenti azi la inaugurarea celui de-al doilea tronson al autostrazii.

A fost inaugurat Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II. Cum s-a prezentat Ponta la eveniment

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, si vicepremierul ungar Semjen Zsolt au taiat, sambata, panglica inaugurala a Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, la eveniment fiind prezent si premierul Victor Ponta, care a venit sprijinindu-se in carje.

Victor Ponta: Anul acesta se dau in folosinta doua loturi de autostrada, inainte si dupa Lugoj

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada. Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, dupa inaugurarea Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota si a lotului II al Autostrazii Nadlac-Arad, ca nu a tinut un discurs la eveniment, pentru ca, fiind vorba de un proiect cu finantare europeana, a preferat sa il lase sa vorbeasca pe ministrul Fondurilor Europene.

Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota a fost inaugurat

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, si vicepremierul ungar Semjen Zsolt au taiat, sambata, panglica inaugurala a Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, la eveniment fiind prezent si premierul Victor Ponta, care a venit.

Victor Ponta anunta deschiderea a doua noi loturi de autostrada pana la finele anului

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca, pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de.

Victor Ponta la inaugurarea lotului doi al autostrazii Nadlac-Arad si a punctului de trecere a frontierei Nadlac 2: Pentru prima data suntem conectati prin autostrada de UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a participat sambata la inaugurarea lotului doi al autostrazii Nadlac-Arad si a punctului de trecere a frontierei Nadlac 2, informeaza B1 TV. in acest context, premierul a declarat ca.

Victor Ponta s-a intors in tara. Dimineata s-a dus in carje la Guvern

Premierul Romaniei, Victor Ponta, s-a intors in Romania, acesta ajungand, miercuri dimineata, la sediul Guvernului. Ponta a fost plecat din tara trei saptamani. El s-a operat la o clinica privata din Turcia la genunchi, iar astazi s-a intors la.

Victor Ponta s-a intors in tara. Dimineata s-a dus la Guvern in carje si cu barba

Premierul Romaniei, Victor Ponta, s-a intors in tara acesta ajungand, miercuri dimineata, la sediul Guvernului. Ponta a fost plecat trei saptamani in Turcia pentru a se opera la genunchi, iar astazi s-a intors la serviciu in carje si cu barba.

Victor Ponta, din nou premier. Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului lui Oprea

Victor Ponta si-a reluat, joi, atributiile de premier. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru pentru Gabriel Oprea, informeaza Administratia Prezidentiala.

Motivul incredibil pentru care Victor Ponta si-a lasat cioc

Nu barba l-a facut pe premier! Dupa ce a surprins cu un nou look, Victor Ponta a revenit asa cum il stiam. Fara barba, mustata si perciunii lungi! Si a dezvaluit cand si de ce a decis sa-si schimbe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )