Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un nou val de canicula in Europa: cat de grave sunt urmarile incalzirii globale

Playtech Playtech,
Un nou val de canicula in Europa: cat de grave sunt urmarile incalzirii globale

Europa se confrunta cu un nou val de canicula care afecteaza o mare parte a occidentului. Situatia este una foarte grava si pare sa marcheze inceputul unui trend ingrijorator cauzat de. continuă pe Playtech

Europa, lovita de un nou val de canicula. Cod portocaliu in Franta, cod rosu in Italia

Mai multe state europene, printre care Franta, Belgia, Germania si Olanda sunt afectate de un nou val de canicula, temperaturile depasind, pe alocuri, 40 de grade Celsius.

Europa este afectata de un nou val de canicula

Mai multe state europene, printre care Franta, Belgia, Germania si Olanda sunt afectate de un nou val de canicula, temperaturile depasind, pe alocuri, 40 de grade Celsius, potrivit BBC. Orasul francez Bordeaux a inregistrat marti un record de temperatura, termometrele indicand 41,2 grade Celsius, citeaza Mediafax.

Europa se sufoca sub un nou val de canicula. Se asteapta noi recorduri de temperatura si MAE a emis avertismente de calatorie

Europa Occidentala se sufoca sub un nou val de canicula. in cateva localitati din Franta s-au inregistrat deja noi recorduri de caldura, dar meteorologii spun ca abia joi va fi atinsa temperatura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )