Libnet.ro
UNICEF

17:15

Europa este afectata de un nou val de canicula

Hotnews Hotnews,
 Europa este afectata de un nou val de canicula

Mai multe state europene, printre care Franta, Belgia, Germania si Olanda sunt afectate de un nou val de canicula, temperaturile depasind, pe alocuri, 40 de grade Celsius, potrivit BBC. Orasul francez Bordeaux a inregistrat marti un record de temperatura, termometrele indicand 41,2 grade Celsius, citeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Europa, lovita de un nou val de canicula. Cod portocaliu in Franta, cod rosu in Italia

Mai multe state europene, printre care Franta, Belgia, Germania si Olanda sunt afectate de un nou val de canicula, temperaturile depasind, pe alocuri, 40 de grade Celsius.

Europa se sufoca sub un nou val de canicula. Se asteapta noi recorduri de temperatura si MAE a emis avertismente de calatorie

Europa Occidentala se sufoca sub un nou val de canicula. in cateva localitati din Franta s-au inregistrat deja noi recorduri de caldura, dar meteorologii spun ca abia joi va fi atinsa temperatura.

Un nou val de canicula in Europa: cat de grave sunt urmarile incalzirii globale

Europa se confrunta cu un nou val de canicula care afecteaza o mare parte a occidentului. Situatia este una foarte grava si pare sa marcheze inceputul unui trend ingrijorator cauzat de.

Val de aer saharian, in Europa. Mai multe orase, sub cod rosu de canicula. Avertismentul autoritatilor

Un val de aer saharian loveste in Europa de Vest. Mai multe orase se vor afla sub cod rosu de canicula. Avertismentul autoritatilor. Val de aer saharian, in Europa. Mai multe regiuni italiene, sub cod rosu de canicula Expertii meteo au anuntat canicula in mai multe tari din Europa occidentala. Mai multe orase din Europa .

ARDE Europa: Cod rosu de CANICULA in mai multe tari!

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor continua sa creasca si miercuri in partea de vest a Europei, motiv pentru care autoritatile au decis sa declare cod rosu de canicula, anunta DC.

Temperaturi record inregistrate in weekend in mai multe state din SUA

Mai multe state din SUA au inregistrat recorduri de temperatura duminica ca urmare a unui val de can.

UPDATE Un grup de indivizi mascati au agresat mai multe persoane intr-o gara din Hong Kong

Un grup de indivizi mascati, inarmati cu bastoane, au agresat duminica mai multe persoane intr-o gara din Hong Kong, la scurt timp dupa un nou miting pro-democratie in centrul orasului, ce a fost insa dispersat de fortele de ordine, care au folosit gaze lacrimogene si gloante de cauciuc, scrie Mediafax, citand BBC.

HOROSCOP. Top celor 5 zodii care au cele mai multe secrete

Oricat de greu ne-ar fi sa recunoastem, nu putem fi transparenti astfel incat pastram secrete. Citind in continuare veti afla care este topul celor 5 zodii considerate ca ar avea cele mai multe.

Perchezitii la mai multe directii din Chisinau ale Ministerului Educatiei. Doua persoane, retinute pentru coruptie

Doua persoane au fost retinute luni, 22 iulie, de catre CNA si procurorii anticoruptie,in urma perchezitiilor, operate la mai multe Directii de educatie, tineret si sport DETS) din Chisinau. Este vorba despre inginerul divizier de la DETS Rascani si reprezentantul unui agent economic, ambii banuiti de corupere activa.

METEO Cod galben de ploi torentiale si vijelii in mai multe zone din tara, inclusiv in Capitala, valabil pentru luni si marti

Meteorologii anunta Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru mai multe zone din tara, valabil luni, intre orele 13. Totodata, un alt Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, pentru Muntenia si sud-vestul Moldovei intra in vigoare luni, la ora 18. 00 si este valabil pana marti, ora 6. 00 dimineata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )