Libnet.ro
UNICEF

07:30

O noua amnare n procesul lui Liviu Dragnea, pentru luna ianuarie, cnd va fi tras din nou la sorti completul de judecatori

Hotnews Hotnews,
 O noua amnare n procesul lui Liviu Dragnea, pentru luna ianuarie, cnd va fi tras din nou la sorti completul de judecatori

Procesul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului DGASCP) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, a fost din nou amanat miercuri pentru luna ianuarie. Acesta era primul termen de judecata dupa ce dosarul a fost repartizat noului complet. continuă pe Hotnews

ICCJ: Procesul lui Liviu Dragnea a fost amanat din nou

Update:Procesul lui Drganea privind dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat.

O noua amanare in dosarul lui Liviu Dragnea

Instanta a decis miercuri sa amane pentru 21 ianuarie 2019 judecarea dosarului angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

Semne rele in ASTROGRAMA lui Liviu Dragnea pentru 2019: Un foarte bun MANIPULATOR caruia nu ii place sa piarda. Ce spun astrele despre relatia cu iubita sa, Irina!

2019 nu se anunta un an usor pentru liderul PSD. Politicianul va avea cumpene la capitolul sanatate si luni de foc pe plan profesional si personal. Marcata de gelozii si dorinta lui de a domina in cuplu,.

Raetchi: Dan Mihai Chirica, implicat n reprimarea protestelor din 10 august, trecut de la Interne la MApN / Ipoteza plauzibila - interesul lui Dragnea pentru programul de modernizare a Armatei Romane

Dan Mihai Chirica, cercetat pentru reprimarea violenta a protestului din 10 august, a fost trecut, printr-o decizie a premierului Viorcia Dancila, de la Ministerul de Interne, unde ocupa functia de subsecretar de stat, la Ministerul Apararii Nationale, in functia de secretar de stat pentru relatia cu parlamentul. Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, afirma ca mutarea este una de inteles si ca singura ipoteza plauzibila pentru aceasta decizie bizara este interesul lui Liviu Dragnea pentru programul de modernizare a Armatei Romane.

Cum vrea Liviu Dragnea sa reinventeze mesajul anti-coruptie si ce se ascunde in spatele discursului orientat impotriva multinationalelor si a Comisiei Europene

La Congresul PSD de duminica, Liviu Dragnea a deschis Cutia Pandorei. Din ea, a sarit noua teorie a capitalului care defineste ce inseamna Momentul Zero intr-o tara roasa de coruptie pana la maduva si care trebuie sa fie relatia dintre clasa muncitoare, multinationale si alesii poporului.

Cum vrea Liviu Dragnea sa reinventeze mesajul anticoruptie si ce se ascunde in spatele discursului orientat impotriva multinationalelor si a Comisiei Europene

La Congresul PSD de duminica, Liviu Dragnea a deschis Cutia Pandorei. Din ea, a sarit noua teorie a capitalului care defineste ce inseamna Momentul Zero intr-o tara roasa de coruptie pana la maduva si care trebuie sa fie relatia dintre clasa muncitoare, multinationale si alesii poporului.

IN URMA DECLARATIILOR LUI LIVIU DRAGNEA Forumul Judecatorilor cere CSM sa apere independenta justitiei

Declaratiile lui Liviu Dragnea, de la tribuna Consiliului National al PSD, referitoare la justitia discretionara, la condamnarea ilegala a mii de persoane, la dosarele si sentintele aranjate de ofiteri din Serviciul Roman de Informatii cu anumiti procurori si judecatori, au starnit indignarea magistratilor. Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa apere independenta sistemului judiciar fata de afirmatiile lui Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea cere plangere pentru inalta tradare la adresa lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a cerut, duminica, la Parlament, ca in 2019 sa se depuna o plangere pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Iohannis tradeazainteresele.

Sorina Matei: Liviu Dragnea are nevoie de un pretext ca sa dea amnistia si gratierea. El face mari presiuni pe Curtea Constitutionala zilele astea(VIDEO)

Jurnalista Sorina Matei a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea are nevoie in acest moment de un pretext pentru a explica urgenta adoptarii unei Ordonante de urgenta.

Ludovic Orban, mesaj pentru Liviu Dragnea: E in stare sa tarasca Romania in conflict cu toata lumea civilizata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea, prin discursul de la Consiliul National al PSD, a aratat ca este in stare sa tarasca Romania in conflict cu toata lumea civilizata, ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )