Libnet.ro
UNICEF

14:00

O noua avertizare de calatorie in Grecia. Zonele cu risc ridicat de incendii

Hotnews Hotnews,
 O noua avertizare de calatorie in Grecia. Zonele cu risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila a actualizat zonele cu un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), pentru data de 13 august 2019, pe fondul intensificarii vantului si a temperaturilor ridicate, pentru: Attica, Insula Evia, Korinthia, Argolida, Viotia, Insulele Sporade, Evros, Insula Limnos, Insula Skyros. continuă pe Hotnews

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Grecia. Zonele cu risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza romaniii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila a actualizat situatia arealelor unde exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5), pentru data de 12 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate si a intensificarilor de vant, astfel: Attica, Insula Evia, Fthiotida, Argolida, Lakonia, Ahaia, Ilia, Insulele Sporade, Evros, Insula Limnos, Insula Lesvos si Insula Chios.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia si Croatia. Risc ridicat de incendii de vegetatie in Grecia. Cod rosu de canicula in Croatia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza romanii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca, pentru data de 12 august, exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5) din cauza temperaturilor ridicate si a vantului puternic. in Croata, MAE informeaza cetatenii romani ca a fost emis un Cod cod rosu si portocaliu de canicula.

Noua zone din Grecia au fost incluse sub avertisment de risc RIDICAT de incendii de vegetatie

Secretariatul General de Protectie Civila din Grecia a actualizat zonele cu un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), pentru data de 13 august 2019, pe fondul intensificarii vantului si a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )