Libnet.ro
UNICEF

09:45

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Grecia. Zonele cu risc ridicat de incendii

Hotnews Hotnews,
 Avertizare MAE pentru romanii care merg in Grecia. Zonele cu risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza romaniii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila a actualizat situatia arealelor unde exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5), pentru data de 12 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate si a intensificarilor de vant, astfel: Attica, Insula Evia, Fthiotida, Argolida, Lakonia, Ahaia, Ilia, Insulele Sporade, Evros, Insula Limnos, Insula Lesvos si Insula Chios. continuă pe Hotnews

ANUNT EXTREM DE iNGRIJORATOR pentru toti romanii care au CENTRALA TERMICA! Va trebui sa DATI BANI iN PLUS!

Vesti extrem de proaste pentru romanii care au centrale termice! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) De parca nu era destul ca.

Avertizare MAE. Risc crescut de incendii de vegetatie in Grecia

MAE anunta ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie in Grecia, pe fondul temperaturilor ri.

Care sunt romanii care si-au pierdut dreptul la pensie. Legea este foarte clara pentru aceasta categorie

Tot mai multi romani si-au pierdut dreptul la pensie in ultimul perioada. Detalii importante din sistemul public de pensii au iesit la iveala, in urma unui raport din care reiese clar situatia actuala a pensionarilor. Cine sunt cei care nu mai primesc venitul minim garantat, puteti afla din materialul urmator! Cine sunt romanii care si-au .

Sanctiuni aspre pentru cei care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc. Guvernul va adopta un proiect de act normativ

Se pregatesc sanctiuni pentru cei care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc. Guvernul va adopta astazi un proiect de act normativ in acest sens. Mai exact, soferii care vorbesc la telefon, folosesc.

Stirile ProTV: Romanii care s-au imbogatit in weekend pe litoral. Pana acum abia ne-am tarat

La malul marii, zeci de mii de oameni goniti de canicula au sosit in valuri pentru soare, baie si relaxare. Plajele sunt pline, la fel si hotelurile, si pensiunile, pentru ca toate drumurile duc in august pe litoral.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )