Libnet.ro
UNICEF

13:30

O noua avertizare meteo pentru toate regiunile tarii, pana joi

Adevărul Adevărul,
O noua avertizare meteo pentru toate regiunile tarii, pana joi

Vremea rea nu ne da pace nici astazi. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o noua avertizare cod portocaliu de ploi torentiale pentru 21 de judete, valabila pana marti la ora 6. Alte 16 judete si Capitala sunt sub cod galben de ploi tot pana marti dimineata. continuă pe Adevărul

ANM, o noua avertizare meteo. Cod galben de ploi

Meteorologii au emis, sambata dupa-amiaza, cod galben de ploi. Pana la ora 18:00, judetul Bihor se afla sub o atentionare de cod galben. in zonele: Alesd, Tileagd, Bratca, Brusturi, Vadu Crisului, Borod,.

O noua avertizare de vreme severa. Grindina si vijelii prognozate in orele urmatoare in aproape toata tara

Meteorologii au emis vineri, 31 mai 2019, o noua avertizare de vreme severa, fiind vizate aproape toate judetele tarii, pana sambata, 1 iunie, ora 10,00.

VREMEA. Avertizare meteo pentru Bucuresti

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Bucuresti, in noaptea de duminica spre luni 2-3 iunie), in intervalul orar 21:00 - 9: 00, si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice si.

Vremea o ia razna: Atentionarea meteo de fenomene extreme a fost prelungita

Atentionarea meteo de vreme rea a fost prelungita pentru toate regiunile tarii, instabilitatea atmosferica fiind accentuata si in Baragan, unde a fost emis cod galben de fenomene extreme.

O noua avertizare cod rosu de inundatii in judetele Prahova si Ialomita

Hidrologii au emis, sambata, o noua atentionare cod rosu de inundatii pe raul Cricovul Sarat, care strabate judetele Ialomita si Prahova. Avertizarea este valabila pana la ora 15. in Prahova, patru copii cu varste cuprinse intre 9 luni si 6 ani au fost luati de viitura vineri seara. Unul dintre copii a fost gasit decedat, iar ceilalti trei sunt cautati in continuare de catre echipajele de interventie.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 3 iunie. Instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii

Luni, 3 iunie, in cea mai mare parte a tarii vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse ce vor avea si caracter.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 mai. Ploile torentiale si fenomenele extreme continua

Duminica ploile vor veni pe suprafete mai mari in jumatatea de sud a tarii si local in rest, cu tunete, fulgere, grindina si vijelii. Cantitatile de apa stranse pot sa.

Finantele vor sa imprumute peste 4,4 miliarde lei, in iunie / Noua emisiune Tezaur pentru populatie, incepand de luni

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute peste 4,4 miliarde lei prin certificate de tezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark, potrivit unui ordin publicat in Monitorul Oficial. Practic, din aceasta suma, peste 500 milioane lei reprezinta alocari ale sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive organizate exclusiv pentru instrumentele de tip benchmark. La cele 4,4 miliarde lei se mai adauga sumele pe care le va strange prin noua serie de emisiuni a programului Tezaur dedicat populatiei, care incepe de luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )