Libnet.ro
UNICEF

13:30

VREMEA. Avertizare meteo pentru Bucuresti

Antena3 Antena3,
VREMEA. Avertizare meteo pentru Bucuresti

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Bucuresti, in noaptea de duminica spre luni 2-3 iunie), in intervalul orar 21:00 - 9: 00, si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice si. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 mai. Ploile torentiale si fenomenele extreme continua

Duminica ploile vor veni pe suprafete mai mari in jumatatea de sud a tarii si local in rest, cu tunete, fulgere, grindina si vijelii. Cantitatile de apa stranse pot sa.

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii pana marti dimineata

Meteorologii au actualizat sambata prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, temperaturile.

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Sunt anuntate ploi torentiale si descarcari electrice

Instabilitatea atmosferica va ramane accentuata la nivelul Bucurestiului pana luni dimineata, se arata in prognoza actualizata a Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), publicata.

Prognoza meteo nefavorabila pentru Bucuresti in ziua vizitei papale: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina

Vineri, ziua cand Papa Francisc vine la Bucuresti, vremea se anunta deosebit de nefavorabila, Administratia Nationala de Meteorologie estimand ca in a doua parte a zilei vor fi ploi torentiale, vijelii, fiind posibila si aparitia grindinei.

VREMEA. Prognoza meteo 1-30 iunie. Zile ploioase si reci alternate cu vreme calda. Ce trebuie sa stie toti romanii

Prima luna calendaristica de vara este caracterizata, in general, printr-o alternanta a zilelorinsorite si calduroase cu cele ploioase si reci, valorile termice urcand la peste 30 grade.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: cum va fi vremea in zilele urmatoare

Meteorologii au actualizat sambata prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, temperaturile minime situandu-se intre 15 - 17 grade Celsius, iar cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )