Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua avertizare pentru turistii romani care vor sa mearga in Grecia: Risc de incendii de vegetatie in mai multe statiuni

B1 B1,
O noua avertizare pentru turistii romani care vor sa mearga in Grecia: Risc de incendii de vegetatie in mai multe statiuni

Ministerul Afacerilor Externe a emis o noua alerta de calatorie pentru mai multe regiuni din Grecia care se afla sub avertizare privind posibile incendii de vegetatie. Ministerul Afacerilor Externe informeaza. continuă pe B1

Ursula Von der Leyen isi prezinta noua echipa pentru Comisia Europeana, in care a fost nominalizata si Rovana Plumb

Presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, isi prezinta marti, 10 septembrie, noua echipa care va alcatui executivul european. Von der Leyen si-a dat luni acordul in ce priveste list.

Cazul Caracal: cine sunt primii politisti care vor fi pusi sub acuzare de Sectia Speciala

Violeta Mirea, Vasile Marian si Eugen Tenea sunt cei trei politisti care vor fi pusi sub acuzare de Sectia Speciala in dosarul Caracal, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

Consilierul lui Boris Johnson ii trimite pe jurnalisti la plimbare: Vom parasi UE la termen. Mergeti si vorbiti cu oamenii, nu cu bogatii care vor sa ramanem

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana la termen, iar reporterii ar trebui sa mearga prin tara si sa vorbeasca cu oamenii care nu fac parte din tabara bogatilor care doresc ramanerea in blocul comunitar, a sustinut marti consilierul premierului Boris Johnson, principalul artizan al campaniei pro-Brexit, Dominic Cummings, potrivit Reuters.

E LEGE! Toti SOFERII ROMANI se vor iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! ALERTA printre toti posesorii de PERMIS AUTO

Anunt important pentru toti soferii romani,dar si pentru cei care vor sa obtina carnetul de conducere. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Conform unor.

Burse de cate 5.000 Euro pentru profesori romani, de la firme IT

12 cadre didactice din Romania vor putea castiga cate o bursa in valoare de 5. 000 de euro, din partea unor firme IT membre ale Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii, a informat, miercuri, ANIS, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Ursula Von der Leyen isi prezinta noua echipa pentru Comisia Europeana

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, isi prezinta noua echipa care va alcatui execu.

VIDEO Romania si lupta impotriva terorismului. Doi militari romani care au luptat in Afganistan, la interviurile HotNews.ro LIVE

Doi romani au murit saptamana trecuta in Kabul in urma unor atacuri ale fortelor talibane. in acest moment, situatia din Afganistan pare mai complicata ca oricand, dupa ce Statele Unite au anuntat retragerea din acest teatru de operatii. Doi militari romani, colonelul Daniel Degeratu si locotenentul Florin Oprea, ranit in 2016 in Afganistan, discuta la aceasta ora, la interviurile HotNews. ro LIVE, cu jurnalistii Gabriel Bejan si Catalin Gombos despre misiunile pe care le-au avut in Afganistan si despre cum este sa lupti in unul din cele mai periculoase locuri de pe planeta.

HOROSCOPUL saptamanii in curs! Zodiile care vor avea o saptamana de vis

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te simti motivata si ambitioasa, gata sa abordezi toate proiectele care ti se propun. Ai idei bune si energie sa.

HOROSCOPUL saptamanii in curs! Zodiile care vor avea un final de saptamana de vis

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te simti motivata si ambitioasa, gata sa abordezi toate proiectele care ti se propun. Ai idei bune si energie sa.

HOROSCOPUL saptamanii 9 - 15 septembrie. Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar. Nimic bun nu li se intampla

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce doar lucruri rele pentru aceste trei zodii. HOROSCOP GEMENI - Incepi sa confunzi confortul cu complezenta. Incepi sa cauti un confort emotional, insa nu il vei gasi in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )