Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua boala misterioasa care face ravagii in India. Ce au descoperit medicii in sangele pacientilor

Playtech Playtech,
Noua boala misterioasa care face ravagii in India. Ce au descoperit medicii in sangele pacientilor

O descoperire uluitoare in cazul unei noi boli care face ravagii in India. in urma primelor analize de sange, medicii au gasit cantitati mari de metale grele, precum plumb si nichel. Noua boala misterioasa care face ravagii in India De asemenea, autoritatile locale din zona in care a aparut misterioasa maladie au cerut o ancheta . continuă pe Playtech

Digi24: Noua boala misterioasa face tot mai multe victime in India. Ce s-a descoperit in sangele pacientilor

India a convocat o echipa de experti medicali in sudul statului Andhra Pradesh, dupa ce o boala misterioasa a ucis o persoana si a trimis in spital cateva sute.

Boala misterioasa care a provocat un deces si sute de spitalizari in India. Ce simptome au pacientii

O boala inca neidentificata a ucis un om si a bagat in spital sute de persoane in sudul statului indian Andhra Pradesh. Pacientii au manifestat simptome variate, de la senzatie de arsura a ochilor pana la v.

Noi detalii despre boala misterioasa din India. Ce au descoperit medicii dupa primele analize de sange

Descoperire uluitoare in cazul noii boli care face ravagii in India. in urma primelor analize de sange, medicii au gasit mari cantitati de metale grele: plumb si nichel.

O noua structura misterioasa de metal a aparut in Olanda

O noua structura misterioasa, asemanatoare celor din Utah si Piatra Neamt, a fost descoperita intr-o rezervatie naturala de langa Oudehorne, .

Meteo 6-9 decembrie. Iarna face ravagii in Romania. Ce fenomene crunte vor veni

Meteo 6-9 decembrie. Vremea s-a incalzit surprinzator spre finalul saptamanii trecute, indeosebi in regiunile intracarpatice. insa, vreme trece, vreme vine, caci, precum e luna decembrie de fel, caldura din ultimele zile se va transforma intr-un val de aer rece care va cuprinde Romania, insotit de ploi si vant puternic. Prognoza meteo 6-9 decembrie 2020. Vremea .

Desertul lunii decembrie. Este cautat de toti romanii: reteta veche de 80 de ani care face furori

Desertul lunii decembrie este un adevarat deliciu si toti romanii cauta reteta veche care face furori. Este un dulce ideal pentru sarbatorile de iarna. Turta dulce reteta veche care face furori Desertul lunii decembrie este, fara indoiala, turta dulce. Reteta veche de zeci de ani face furori si este cautata de toti romanii. Cu .

India investigheaza o boala misterioasa: 140 de persoane au fost spitalizate

Oficialii din India investigheaza cauzele unei boli misterioase care a dus la spitalizarea a 140 de persoane in acest weekend, relateaza BBC News.

Boala misterioasa in India: metale grele gasite in sangele pacientilor

Metale grele precum plumbul si nichelul au fost gasite in sangele victimelor unei boli misterioase care a aparut sambata intr-un oras din sudul Indiei, afectand peste 500 de persoane, au declarat marti autoritatile, potrivit AFP.

Noua metoda de inselaciune care face ravagii in Romania in aceasta perioada. Cum procedeaza infractorii

Un barbat in varsta de 43 de ani a fost retinut de politisti fiind banuit de comiterea infractiunii de inselaciune prin metoda COVID-19. Mai exact, individul contacta telefonic persoane in varsta din mediul rural si le spunea ca rude ale acestora sunt infectate cu coronavirus si au nevoie de sume mari de bani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )