Libnet.ro
UNICEF

22:15

Noua Casa 2020. Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a accesa creditul garantat de stat

B1 B1,
Noua Casa 2020. Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a accesa creditul garantat de stat

Programul Prima Casa se modifica din nou. Se va numi Noua Casa si va permite celor care il acceseaza sa ia imprumuturi mai mari , de pana la 100. 000 de euro. Propunerea de modificare a programului Prima Casa. continuă pe B1

Programul Noua Casa, o capcana pentru restul vietii: ce zic expertii

In teorie, statul roman te ajuta sa-ti cumperi o locuinta in rate prin intermediul programului Noua Casa, fostul Prima Casa. in practica, te ajuta sa te inhami la o cheltuiala pe.

Noi conditii pentru avansul la programul Noua casa. Ce spun specialistii din domeniul imobiliar

Programul Noua casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima casa, nu pare atat de ofertant cum se spunea initial. Pentru a achizitiona o locuinta e nevoie de un avans de cel putin 15%, a anuntat Florin Citu.

ANALIZA EULER HERMES: Noua Casa va stimula dezvoltarea sectorului rezidential, dar ar putea alimenta cresterea preturilor

Inlocuirea programului Prima Casa cu Noua Casa, insotit de o crestere substantiala a plafonului de garantare, va stimula dezvoltarea segmentului rezidential si dupa 2020, dar ar putea alimenta si o inflatie consistenta a preturilor apartamentelor, arata o analiza realizata de Euler Hermes, transmisa ieri Redactiei. Analistii evidentiaza ca sectorul constructiilor din Romania a performat peste asteptari in primele cinci luni ale anului, din perspectiva cererii, iar asta inseamna un impact la nivel de sector mai slab comparativ cu sectorul european unde insolventele se vor inmulti treptat.

Schimbare majora in programul Noua Casa. Cine sunt, de fapt, beneficiarii

Noi schimbari la programul Noua Casa. in forma actuala propusa de Guvern, acesta permite garantarea cu 80% a creditelor ipotecare contractate de persoane cu venituri lunare de 2. 500 de euro net, fapt ce va conduce la cresterea preturilor pe piata imobiliara, si va pune sub semnul intrebarii evolutia creditului ipotecar. Cine sunt, de fapt, beneficiarii .

Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

Organizarea alegerilor locale 2020 a fost fost amanata pentru data de 27 septembrie, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pent.

Horoscop luni, 20 iulie 2020. Zodia care incepe o noua relatie

Saptamana 20-26 iulie 2020 se deschide cu a doua Luna Noua in semnul Racului de anul acesta. Fenomenul mai este cunoscut si sub numele de Luna Neagra, dar, in pofida denumirii cu potentiale conotatii negative, lunatia poate avea efecte pozitive asupra zodiilor Cardinale. Horoscop luni, 20 iulie 2020 Berbec Astrele te au in paza in .

Horoscop pentru marti, 21 iulie 2020. Ce ne-au pregatit pentru pentru maine

Puteti utiliza aceste predictii pentru a va planifica ziua si chiar a lua decizii importante pentru rezultate fructuoase. Puteti verifica horoscopul de astazi din Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscop 21 iulie 2020 Horoscop Astazi, 21 iulie 2020 Prognozele zilnice ale horoscopului 21 iulie 2020), deoarece stiind .

Oferte de exceptie la eMAG: categoria speciala la care trebuie sa fii atent

EMAG trage tare vara asta. A avut un fel de Craciun in iulie si pana in toamna sigur va mai veni cu diverse campanii. Dar sunt reduceri in fiecare zi, daca stii unde sa te uiti. Pe site-ul.

Instagram lanseaza o noua platforma de socializare, care va inlocui aplicatia Tik Tok

Instagram va lansa o noua platformade socializare, similara cu aplicatiaTik Tok. Decizia a fost luata dupa ce autoritatiile din Statele Unite au anutat ca vor scoate de pe piata americana aplicatia chineza Tik Tok, din cauza problemelor de securitate.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )