Libnet.ro
UNICEF

23:15

O noua Comisie pentru o noua Europa?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O noua Comisie pentru o noua Europa?

Cu o luna de intarziere - in parte si din cauza intarzierii desemnarii comisarului din partea Romanei datorata crizei politice de la noi care ajunsese in faza crizei guvernamentale acute - noua Comisie Europeana si-a inceput ieri activitatea. Poate ca aceasta intarziere de o luna ar fi ramas un simplu fapt divers daca nu ar fi exprimat intr-un mod atat de clar si de simbolic diferentele ideologice care fractureaza astazi Europa. continuă pe Ziarul Bursa

Noua Comisie Europeana isi incepe astazi mandatul

Noua Comisie Europeana, condusa de Ursula von der Leyen, isi incepe de astazi mandatul valabil cinci ani. Din Comisie face parte si romanca Adina Valean.

Noua Comisie Europeana isi incepe mandatul pe 1 decembrie si nu duce lipsa de provocari

Noua Comisie Europeana condusa de Ursula von der Leyen isi preia prerogativele pe 1 decembrie, cu un program care se anunta foarte incarcat si cu mai multe propuneri concrete in primele 100 de zile de la preluarea mandatului, scrie Agerpres.

O noua lovitura pentru DNA. Medicul Vasile Astarastoae a fost achitat definitiv

O noua lovitura pentru DNA si pentru procurorul Emilian Eva. Dupa ani intregi de procese, medicul Vasile Astarastoae, fost presedinte al Colegiului Medicilor si rector UMF Iasi, a fost achitat.

Noua Comisie Europeana si-a inceput mandatul

Comisia Europeana condusa de Ursula von der Leyen, din care face parte si Adina Valean, si-a inceput, ieri, mandatul de cinci ani in fruntea Uniunii Europene. Colegiul comisarilor a fost aprobat, la mijlocul saptamanii trecute, de Parlamentul European cu 461 de voturi din 707 exprimate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )