Libnet.ro
UNICEF

19:30

O noua lovitura pentru DNA. Medicul Vasile Astarastoae a fost achitat definitiv

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru DNA. Medicul Vasile Astarastoae a fost achitat definitiv

O noua lovitura pentru DNA si pentru procurorul Emilian Eva. Dupa ani intregi de procese, medicul Vasile Astarastoae, fost presedinte al Colegiului Medicilor si rector UMF Iasi, a fost achitat. continuă pe Antena3

Lovitura pentru bugetari. Val de concedieri inainte de Craciun. Care sunt criteriile

Au fost anuntate restructurari la nivelul aparatului guvernamental si noile masuri urmeaza sa fie puse in practica inainte de Sarbatorile de iarna. Ministrul Finantelor Publice a anuntat ca in perioada imediat urmatoare vor fi vazute si primele rezultate, odata cu realizarea unui audit, pentru fiecare minister in parte. Lovitura pentru bugetari. Val de concedieri inainte .

Instanta a luat decizia. Lovitura pentru Antena 3 si Alexandru Cumpanasu. Ce se intampla acum

Curtea de Apel Bucuresti a dat o prima sentinta intr-un dosar in care postul de televiziune Antena 3 a primit o amenda din partea CNA pentru ca a difuzat o stire falsa despre Alianta Vestului, stire garantata si de Alexandru Cumpanasu. Decizia instantei nu este definitiva. Lovitura pentru Antena 3 si Alexandru Cumpanasu in emisiunea .

Lovitura pentru Digi RCS-RDS. Decizia ungurilor care afecteaza viitorul companiei in zona

Situatia nu este una foarte buna atunci cand vine vorba despre punctele 5G, la nivelul Ungariei. Operatorul deja a anuntat astfel de puncte la nivelul tarii noastre. in tara vecina, insa, operatorul de telecomunicatii urma sa participe la licitatia pentru 5G, dar a intampinat anumite probleme. Lovitura pentru Digi RCS-RDS. Decizia ungurilor care afecteaza viitorul .

O noua Comisie pentru o noua Europa?

Cu o luna de intarziere - in parte si din cauza intarzierii desemnarii comisarului din partea Romanei datorata crizei politice de la noi care ajunsese in faza crizei guvernamentale acute - noua Comisie Europeana si-a inceput ieri activitatea. Poate ca aceasta intarziere de o luna ar fi ramas un simplu fapt divers daca nu ar fi exprimat intr-un mod atat de clar si de simbolic diferentele ideologice care fractureaza astazi Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )