Libnet.ro
UNICEF

15:45

O noua concurenta intra in casa Puterea Dragostei. Cine este Paula si pe cine a pus ochii

Playtech Playtech,
O noua concurenta intra in casa Puterea Dragostei. Cine este Paula si pe cine a pus ochii

O noua concurenta a intrat in Casa Puterea Dragostei pentru a-si gasi sufletul pereche. Daca baietii au fost extrem de surprinsi la vederea acesteia, fetele aflate deja in competitie au fost mai sceptice in ceea ce o priveste pe Paula. Cine este aceasta si pe cine a pus ochii? Cine este noua concurenta de la . continuă pe Playtech

Scandal si bataie intre concurenti, la Puterea Dragostei de la Kanal D. Cum a reactionat Andreea Mantea

Lucrurile au degenerat in casa Puterea Dragostei. De la o simpla pedeapsa s-a ajuns la un adevarat ring de lupta locuinta care ar fi trebuit sa fie plina de declaratii si de flirturi din partea celor care vin sa-si gaseasca jumatatea. Cum a reactionat Andreea Mantea la cele vazute? Scandal si bataie la Puterea Dragostei.

Nu se mai ascund. Plusica si Culita Sterp, la plaja, dupa ce au dezvaluit la Puterea Dragostei care e adevarata relatie dintre ei

Plusica si Culita Sterp, noua proveste de iubire formata cu ajutorul emisiunii Puterea Dragostei! Cei doi tineri nu se mai feresc sa apara impreuna, astfel ca aleg din ce in ce mai mult sa petreaca fiecare moment de reaxare unul aproape de celalalt. Cum s-au lasat fotografiati si ce spun cei din anturajul lor? Plusica .

Nou cuplu la Puterea Dragostei! intoarcerea lui Bogdan incinge spiritele

Editiile de la Puterea Dragostei sunt din ce in ce mai palpitante. Show-ul cu si despre dragoste isi atinge scopul, astfel ca din ce in ce mai multe cupluri se formeaza . Cu toate ca sunt la inceput de drum, multe incercari ii asteapa zilnic. intoarcerea lui Bogdan a adus deja o premiera pentru o .

Cine este Dusan Uhrin si cum a ajuns antrenorul lui Dinamo. Ce echipe mari a antrenat

Dusan Uhrin va fi noul antrenor al lui Dinamo Bucuresti. Anuntul a fost facut, marti, de presedintele clubului, Florin Prunea, care a precizat ca a ajuns la o intelegere cu tehnicianul ceh pentru preluarea echipei. Dinamo trece prin cea mai slaba perioada din istorie. E pe locul 13 in Liga 1, cu doar 3 puncte .

Cine este Bianca Andreescu, castigatoarea de la Rogers Cup: Acest trofeu este doar inceputul

La 19 ani, a castigat trofeul de la Rogers Cup de la Toronto. Bianca Andreescu, jucatoarea din Canada cu origini romanesti, a reusit sa obtina marele premiu, dupa ce Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze competitia. Ambitioasa, tanara promite ca acest trofeul este doar inceputul in cariera sa profesionala. Bianca Andreescu, sportiva care a .

Cine este soferul care a provocat tragicul accident, in timp ce in masina se facea live pe Facebook: Este cazul clasic al romanului care s-a imbogatit rapid in strainatate

Marcel Radu, un tanar in varsta de 39 de ani din localitatea tulceana Luncavita este tanarul care duminica, 11 august, in timp ce conducea un autoturism BMW M6 pe DE 87, la iesirea din comuna tulceana.

Cine este romanul din SUA care a inventat aplicatia prin care oamenii se alerteaza intre ei in caz de pericol

In conditiile in care statul roman dovedeste din ce in ce mai des ca nu este capabil sa te salveze intr-o situatie de pericol, cum s-a intamplat la tragedia de la Caracal, solutia cea mai la indemana este sa te ajuti singur. Un roman stabilit in SUA a conceput o aplicatie, disponibila acum si in Europa, prin care oamenii se alerteaza unii pe altii in caz de primejdie. Am stat de vorba cu el sa vad despre ce este vorba.

Sinteza zilei. Cine este de fapt monstrul din Caracal. Adevarata figura a lui Gheorghe Dinca

Interviul realizat de Mihai Gadea, duminica, la Sinteza zilei, dezvaluie adevarata figura a monstrului din Caracal. Rup tacerea si alti martori cheie in acest caz. Este Dinca proxenet, caraus, dar si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )