Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua demisie la Casa Alba: Consilierul pentru securitate interna al lui Donald Trump a renuntat la functie

B1 B1,
O noua demisie la Casa Alba: Consilierul pentru securitate interna al lui Donald Trump a renuntat la functie

Consilierul pentru securitate interna al lui Donald Trump,Tom Bossert, a demisionat din functie. Presedintele ii multumeste lui Tom pentru angajamentul sau fata de securitatea marii noastre patrii, a. continuă pe B1

O noua demisie la Casa Alba. Tom Bossert, consilierul lui Trump pentru securitate interna, a demisionat

Tom Bossert, consilierul pentru securitate interna al presedintelui Donald Trump, a decis sa renunte la functie, a anuntat marti executivul american. Presedintele ii multumeste lui Tom Bossert) pentru.

Trump mai pierde un om din echipa. Tom Bossert, consilier pe probleme de securitate interna, demisioneaza

Consilierul pe probleme de securitate interna al lui Donald Trump Tom Bossert a demisionat, a anuntat marti Executivul american, ultima dintr-o serie de demisii ale unor consilieri de rang inalt de la Casa Alba, relateaza AFP.

Donald Trump nu va participa la dineul Asociatiei Corespondentilor de Presa de la Casa Alba

Presedintele Donald Trump nu planuieste sa participe anul acesta la dineul Asociatiei Corespondetilor de la Casa Alba, anunta Variety, potrivit news. ro. Organizatia a anuntat ca administratia de la Casa Alba a comunicat faptul ca Trump nu va veni la evenimentul din 28 aprilie. El nu a participat nici anul trecut, intrerupand o traditie de lunga durata.

Presedintele Donald Trump nu va participa nici anul acesta la dineul Asociatiei Corespondentilor de Presa de la Casa Alba

Presedintele Donald Trump nu planuieste sa participe anul acesta la dineul Asociatiei Corespondetilor de la Casa Alba, anunta Variety.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )