Libnet.ro
UNICEF

18:15

Noua Democratie a castigat alegerile din Grecia, potrivit sondajului la iesirea de la urne

Antena3 Antena3,
Noua Democratie a castigat alegerile din Grecia, potrivit sondajului la iesirea de la urne

Partidul Conservator grec Noua Democratie ND), condus de Kyriakos Mitsotakis, a castigat alegerile legislative anticipate desfasurate duminica in Grecia, devansand formatiunea de stanga Syriza a actualului. continuă pe Antena3

Partidul Noua Democratie ar putea obtine majoritatea in alegerile din Grecia

Partidul aflat in opozitie in Grecia gruparea conservatoare Noua Democratie este aproape de o vi.

Alegeri anticipate in Grecia: Noua Democratie, cu o aripa de extrema dreapta in ascensiune, se intoarce la putere. Cine va fi noul premier

Partidul conservator Noua Democratie revine la putere in Grecia, dar pe o pozitie mai de dreapta decat cea avuta acum patru ani, cand a fost zdrobit in alegeri de partidul de stanga Syriza.

ALEGERI ANTICIPATE IN GRECIA: Sondajele indica o victorie clara a partidului Noua Democratie

Grecii voteaza, astazi, in cadrul unor alegeri anticipate care, conform sondajelor, vor fi castigate clar de Noua Democratie, partidul conservator aflat in opozitie, incheindu-se astfel patru ani sub conducerea partidului de stanga, Sryriza, al premierului Alexis Tsipras, conform Reuters.

Alegeri anticipate in Grecia: Noua Democratie este asteptata sa se intoarca la putere

Grecii voteaza, duminica, in cadrul unor alegeri anticipate care, conform sondajelor, vor fi castigate clar de Noua Democratie, partidul conservator aflat in opozitie, incheindu-se astfel patru ani sub conducerea partidului de stanga, Sryriza, al premierului Alexis Tsipras, conform Reuters.

Ambasadorul SUA Hans Klemm, la receptia de 4 Iulie: Angajamentul romanilor fata de democratie, demonstrat clar la alegerile din mai, ne inspira Iohannis, Dancila, Hellvig, Kovesi si Lazar - prezenti la eveniment

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat joi seara, la receptia de 4 Iulie de la sediul Ambasadei, ca angajamentul romanilor fata de democratie, statul de drept si lupta impotriva coruptiei, demonstrat atat de clar la alegerile din luna mai, ii inspira pe americani. La randul sau, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca la referendumul pe justitie romanii au dat un vot covarsitor in sprijinul statului de drept. Premierul Viorica Dancila, directorul SRI Eduard Hellvig, precum si fostul procuror general Augustin Lazar si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi au participat la receptia oferita de ambasada SUA cu ocazia aniversarii Zilei Independentei.

Alegeri Grecia: Liderul partidului Noua Democratie va deveni, cel mai probabil, viitorul prim-ministru al tarii

Intr-o tara marcata de austeritate si saracie, victoria preconizata a lui Kyriakos Mitsotakis la alegerile generale de duminica este privita de multi ca o intoarcere la normalitate pentru politica greaca, dupa mai bine de zece ani de turbulente politice si economice, ce au urmat crizei financiare din 2008.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )