Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noua DRAMA in muzica POPULARA! Cea mai cunoscuta cantareata trece prin CLIPE GRELE! Mi-a zis ca am un nodul (FOTO)

B1 B1,
Noua DRAMA in muzica POPULARA! Cea mai cunoscuta cantareata trece prin CLIPE GRELE! Mi-a zis ca am un nodul (FOTO)

Au aparut noi informatii despre operatia de urgenta la care a fost supusa Elena Merisoreanu! Vedeta a marturisit pentru Antena Stars ca a fost la un eveniment unde era aerul conditionat deschis la capacitate ma. continuă pe B1

SOC in muzica populara! ELENA MERISOREANU, operata, de urgenta! Din pacate, medicii au luat DECIZIA radicala

Elena Merisoreanu, cunoscuta interpreta de muzica populara, nua mai putu sa isi amane problemele de sanatate pe care artista le are la corzile vocale! Medicii nu au mai putut face nimic pentru a.

Cele mai spectaculoase schimbari de look in randul artistelor de muzica populara FOTO

Dupa ani intregi in care si-au pastrat imaginea intacta, au indraznit sa faca unele schimbari care le-au transformat complet. Iata ce cantarete de muzica populara si-au schimbat, de-a lungul anilor, aspectul.

Cea mai batrana persoana din lume, japoneza Miyako Chiyo, a murit la varsta de 117 ani

Cea mai batrana persoana din lume, japoneza Miyako Chiyo, a murit la varsta de 117 ani, anunta CNN. Chiyo era nascuta in 22 mai 1901 si a devenit cea mai batrana persoana din Japonia si din ume dupa ce Misao Okawa, considerata la acel moment cea mai varstinca persoana din lume, a murit in aprilie 2015.

Cea mai batrana femeie din lume a murit! Avea117 ani

Japoneza Chiyo Miyako, cea mai batrana femeie din lume, a murit, la 117 ani. Femeia s-a nascut pe 2 mai 1901 si a devenit cea mai batrana cetateana din Japonia, dupa moartea lui Nabi Tajima in aprilie, care.

ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinuri, desi Romania se confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania, desi tara noastrase confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, bilantul ajungand la.

E considerata cea mai periculoasa BURUIANA! in Romania o gasesti la TOT PASUL

O buruiana care in tarile europene civilizate este indepartata creste fara probleme in Romania. Specialistii au declarat troscotul japonez sau iulisca cea mai periculoasa planta invaziva, pentru ca.

Un jucator profesionist de jocuri video s-a despartit de prietena sa, considerata cea mai sexy fata de la meteo din lume, pentru a juca mai mult Call of Duty

Un jucator profesionist de jocuri pe computer s-a despartit prietena, carea a fost desemnata ca fiind cea mai sexy fata de la meteo din intreaga lume, pentru a-si petrece mai mult timp jocul Call.

Raetchi, PNL: Turneul lui Dancila n Balcanii de Vest a fost cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romne

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca turneul premierului Viorica Dancila in Balcanii de Vest este cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romane, iar deplasarile sefului Executivului trebuie blocate imediat, transmite Mediafax.

Cea mai in varsta femeie din lume a murit la 117 ani

Japoneza Chiyo Miyako, cea mai in varsta persoana din lume, potrivit Guinness World Records, a murit pe 22 iulie, la 117 ani. Vestea a fost confirmata de prefectura din Kanagawa, unde locuia aceasta.

Cum s-a vazut in Romania cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol - VIDEO

Cea mai lunga eclipsa de luna din acest secol a avut loc in noaptea de vineri spre sambata. Fenomenul astronomic rar a duratin total 103 minute, iar maximul, cand Luna s-a aflat cel mai aproape de centrul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )