Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua drama in ring. Boxerul Patrick Day a incetat din viata

România Liberă România Liberă,
O noua drama in ring. Boxerul Patrick Day a incetat din viata

Boxerul american Patrick Day, care se afla in stare critica dupa un KO violent, a incetat din viata . continuă pe România Liberă

VIDEO Boxerul Patrick Day a murit la patru zile dupa ce a suferit un KO

Boxerul american Patrick Day a incetat din viata, miercuri, la varsta de 27 de ani, la Chicago, ca urmare a leziunilor cerebrale traumatice suferite saptamana trecuta la un meci la care a fost facut KO, relateaza Reuters.

Pugilistul Patrick Day a murit. Boxerul de 27 se afla in coma dupa ce primise un KO

Pugilistul Patrick Day a murit, miercuri, la 27 de ani, la Chicago, ca urmare a unui KO din partea compatriotului sau Charles Cornwall, intr-un meci din cadrul galei de la Wintrust Arena din Chicago. Pugilistul Patrick Day, 27 de ani, a murit Pugilistul american Patrick Day, in varsta de 27 de ani, a urcat in .

Pugilistul american Patrick Day, in coma in urma unei lovituri primite in ring. Este intr-o stare extrem de critica!

Pugilistul american Patrick Day, spitalizat dupa un violent KO, se afla duminica seara intr-o stare extrem de critica, a declarat organizatorul galei de la Wintrust Arena din Chicago, Lou DiBella, citat de AFP.

VIDEO Pugilistul Patrick Day, in coma dupa un KO. Sportivul de 27 de ani a primit o lovitura cumplita in timpul meciului

Pugilistul american Patrick Day trece prin momente cumplite, dupa ce a fost facut KO de compatriotul sau Charles Cornwall, intr-un meci din cadrul galei de la Wintrust Arena din Chicago. Boxerul a primit o lovitura puternica in runda a zecea, a cazut la podea inconstient si a fost transportat in stare grava la spital. Pugilistul .

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o noua DRAMA loveste muzica populara: Din pacate, e vorba de Elena Merisoreanu

Desi a ajuns la 70 de ani, indragita cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta.

Adio, Maestre! Marele ACTOR a incetat din viata. Informatia a fost confirmata in urma cu putin timp (FOTO)

Actorul britanic Stephen Moore, cunoscut in special pentru rolul androidului paranoic Marvin din seria radiofonica The Hitchhikers Guide to the Galaxy, precum si pentru rolul lui Silurian Eldane din seria de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )