Libnet.ro
UNICEF

15:16

Pugilistul Patrick Day a murit. Boxerul de 27 se afla in coma dupa ce primise un KO

Playtech Playtech,
Pugilistul Patrick Day a murit. Boxerul de 27 se afla in coma dupa ce primise un KO

Pugilistul Patrick Day a murit, miercuri, la 27 de ani, la Chicago, ca urmare a unui KO din partea compatriotului sau Charles Cornwall, intr-un meci din cadrul galei de la Wintrust Arena din Chicago. Pugilistul Patrick Day, 27 de ani, a murit Pugilistul american Patrick Day, in varsta de 27 de ani, a urcat in . continuă pe Playtech

VIDEO Pugilistul Patrick Day, in coma dupa un KO. Sportivul de 27 de ani a primit o lovitura cumplita in timpul meciului

Pugilistul american Patrick Day trece prin momente cumplite, dupa ce a fost facut KO de compatriotul sau Charles Cornwall, intr-un meci din cadrul galei de la Wintrust Arena din Chicago. Boxerul a primit o lovitura puternica in runda a zecea, a cazut la podea inconstient si a fost transportat in stare grava la spital. Pugilistul .

VIDEO Boxerul Patrick Day a murit la patru zile dupa ce a suferit un KO

Boxerul american Patrick Day a incetat din viata, miercuri, la varsta de 27 de ani, la Chicago, ca urmare a leziunilor cerebrale traumatice suferite saptamana trecuta la un meci la care a fost facut KO, relateaza Reuters.

Pugilistul american Patrick Day, in coma in urma unei lovituri primite in ring. Este intr-o stare extrem de critica!

Pugilistul american Patrick Day, spitalizat dupa un violent KO, se afla duminica seara intr-o stare extrem de critica, a declarat organizatorul galei de la Wintrust Arena din Chicago, Lou DiBella, citat de AFP.

O noua drama in ring. Boxerul Patrick Day a incetat din viata

Boxerul american Patrick Day, care se afla in stare critica dupa un KO violent, a incetat din viata .

Doliu in lumea sportului. Un pugilist a murit la patru zile dupa un KO

Doliu in lumea sportului. Pugilistul Patrick Day s-a stins din viata la varsta de 27 de ani, la Chicago. Patrick Day a murit dupa leziunile cerebrale traumatice suferite saptamana trecuta la un meci la care a fo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )