Libnet.ro
UNICEF

22:00

O noua editie de evenimente MyAntipa se desfasoara in perioada 8 13 februarie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
O noua editie de evenimente MyAntipa se desfasoara in perioada 8 13 februarie

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si BRD Groupe Societe Generale anunta debutul celei de-a treia serii de evenimente din cadrul proiectului MyAntipa, un demers de educatie moderna interdisciplinara, in care stiinta, arta, lectura si dezbaterile se unesc pentru a oferi noi perspective de invatare publicului larg. Proiectul initiat de BRD, in parteneriat . continuă pe Ceaşca de Cultură

Horoscop 7-13 februarie: zodia caretrebuie sa ia o hotarare dificila intr-o relatie care nu mai duce nicaieri

Horoscopul pentru perioada 7-13 februarie, realizat de astrologul Lorina. Taurii ar trebui sa-si reevalueze relatia si sa puna punct daca nu mai regasesc bucuria alaturi de actualul partener, iar pe Scorpioni ii asteapta o saptamana care va solicita eforturi maxime.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Trei cuvinte din engleza care ar putea intra in dictionar, in noua editie a DOOM

Ana Iorga a prezentat informatie in exclusivitate la rubrica Pe cuvant. Trei cuvinte din engleza ar urma sa intre in noua editie a Dictionarului Ortografic Ortoepic si Morfologic al Limbii Romane.

Protestul magistratilor amana procesul unui fost ofiter SRI. 13 februarie, ziua Z pentru Daniel Dragomir

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi judecat in complet de divergenta pe data de 13 februarie, deoarece magistratii Curtii de Apel Bucuresti continua protestele fata de decizia Cabinetului Orban de a le elimina pensiile de serviciu.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )