Libnet.ro
UNICEF

16:00

O noua gafa a Vioricai Dancila / ntrebata cum suporta sa fie ciuca batailor: Faceti un exercitiu de imagine

Hotnews Hotnews,
 O noua gafa a Vioricai Dancila / ntrebata cum suporta sa fie ciuca batailor: Faceti un exercitiu de imagine

Viorica Dancila a facut o noua gafa, in timpul unei conferinte de presa la Bacau, unde, intrebata cum suporta sa fie ciuca batailor in tara, a raspuns Nu este usor. Faceti un exercitiu de imagine, expresia corecta fiind exercitiu de imaginatie. continuă pe Hotnews

Viorica Vasilica Dancila, intrebata cum suporta sa fie ciuca batailor in tara asta: Faceti un exercitiu de imagine si va puneti un pic in locul meu (VIDEO)

Premierul Viorica Vasilica Dancila nu se dezminte si face gafa dupa gafa. De data aceasta, la o conferinta de presa sustinuta luni, la Bacau, impreuna cu comisarul european pentru Politica Regionala,.

Viorica Vasilica Dancila, intrebata cum suporta sa fie ciuca batailor: Faceti un exercitiu de imagine si va puneti in locul meu (VIDEO)

Premierul Viorica Vasilica Dancila nu se dezminte si face gafa dupa gafa. De data aceasta, la o conferinta de presa sustinuta luni, la Bacau, impreuna cu comisarul european pentru Politica Regionala,.

Ziua si gafa: Viorica Dancila a fost corectata de premierul Croatiei dupa ce era sa incalce protocolul diplomatic (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa. in timpul primirii la Palatul Victoria a omologului sau croat, Andrej Plenkovic, Viorica Dancila a uitat de protocolul diplomatic care cerea intonarea celor doua.

Sedinta cruciala la PSD. Se ia in calcul un miting de sustinere a Vioricai Dancila

Sedinta crucialaa liderilor PSD, in scandalul momentului. Sesizarea depusa de Ludovic Orban la Parchet pe numele Vioricai Dancila si al lui Liviu Dragnea arunca in aer politica. Sunt lideri social-de.

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, sambata, la Timisoara, ca actiunea lui Ludovic Orban de a face plangere penala impotriva Vioricai Dancila depaseste granitele luptei.

Reactii dure de la Iersusalim, dupa plangerea impotriva Vioricai Dancila: Este jignitoare!

Reactii dure de la Ierusalim, dupa plangerea penala facuta de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila. Una dintre aceste reactii a fost prezentata la Exces de putere, de jurnalistul Attila Somfalvi.

O NOUA GAFA MEMORABILA! Ce i-a spus Dancila omologului sau croat in LIMBA ENGLEZA! Vei rade cu lacrimi

Intrevederea cu premierul Croatiei, Andrej Plenkovic, a fost una presata de gafe pentru Viorica Dancila. Dupa ce a inceput ziua cu o incalcare a protocolului diplomatic care a fost corectata chiar de catre.

ION CRISTOIU arunca BOMBA! DEZVALUIRI incendiare despre debarcarea VIORICAI DANCILA: E un ATENTAT la siguranta nationala

Jurnalistul Ion Cristoiu este de parere ca in spatele plangerii penale intocmite pe numele premierului Viorica Dancila se afla Serviciul de Informatii Externe SIE). Joi, 17 mai 2018, ajuns la Gage.

Augustin Zegrean, despre posibila suspendare a Vioricai Dancila: Guvernul se dizolva

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca daca Viorica Dancila va fi suspendata din functie, dupa 45 de zile Guvernul va fi dizolvat, fiind vorba despre o ??.

PSD a transat soarta VIORICAI DANCILA! Un important lider al partidului a dezvaluit TOT: Istoria se repeta

Vicepremierul Paul Stanescu, presedinte al PSD Olt, a declarat vineri, la Ramnicu Valcea, ca prim-ministrul Viorica Dancila se va bucura in continuare de sustinere din partea partidului si a membrilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )