Libnet.ro
UNICEF

18:15

O noua gafa a Vioricai Dancila: Romania romaneasca

Adevărul Adevărul,
O noua gafa a Vioricai Dancila: Romania romaneasca

Viorica Dancila rar scapa o ocazie sa faca o gafa, lucru care s-a intamplat si in sedinta de Guvern de joi, cand premierul a vorbit despre Romania romaneasca. continuă pe Adevărul

VIDEO AUDIO Cum se folosesc negustorii arabi de oi romanesti de o gafa uriasa a Vioricai Dancila: Nu aveam alta treaba decat sa zgandarim un musuroi

Un crescator de ovine din Buzau se plange ca unul dintre partenerii lui de afaceri traditionali din lumea araba a invocat o declaratie a premierului Viorica Dancila pentru a-si motiva rezerva de a-i mai cumpara oi in 2019. Reporterii Adevarul au consultat si alti crescatori de ovine din tara cu privire la un eventual blocaj comercial intre Romania si lumea araba.

Tudorel Toader, anunt de ultima ora: Nu i-am solicitat Vioricai Dancila timp de gandire. Nu mi-a cerut demisia

Tudorel Toader spune ca nu a cerut niciun timp de gandire, in conditiile in care Viorica Dancila nu i-a cerut demisia. O simpla precizare ! Eu nu i-am solicitat dnei prim ministru nici un termen de gandire.

Digi 24: Cum si-a schimbat Dragnea strategia de frica Vioricai Dancila. Ce se va discuta miercuri la CEX-ul PSD

Strategia lui Liviu Dragnea de a-si asigura un ministru al Justitiei care sa ii livreze ordonantele necesare pentru salvarea de o posibila condamnare in dosarul angajarilor fictive s-a schimbat de doua ori in timpul zilei de luni din cauza temerilor legate de noile semne de opozitie pe care le da premierul Dancila in raport cu seful sau de partid.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )