Libnet.ro
UNICEF

19:15

O noua informare meteo: Frig, vant puternic si bruma timpurie in toata tara. Cat timp este valabila avertizarea ANM

Adevărul Adevărul,
O noua informare meteo: Frig, vant puternic si bruma timpurie in toata tara. Cat timp este valabila avertizarea ANM

Meteorologii au emis o informare meteo valabila pana joi dimineata, anuntand frig, vant puternic si bruma timpurie in toata tara. Temperaturile vor fi cu 4 - 8 grade mai coborate decat valorile normale ale acestei perioade. continuă pe Adevărul

Vant puternic si bruma timpurie in toata tara. Temperaturile vor fi cu 8 grade mai coborate decat valorile normale

O informare meteo de racire accentuata a vremii, valabila pentru toata tara, a intrat in vigoare astazi la ora 9. 30 si este valabila pana joi la ora 9. in intervalul mentionat vremea va fi rece, iar valorile termice, atat cele diurne, cat si cele nocturne, vor fi in general cu 4 8 grade mai coborate decat normele perioadei.

Vreme deosebit de rece in urmatoarele doua zile: vant, ploi si bruma timpurie

Vreme desoebit de rece in urmatoarele doua zile. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de vreme rea, valabila in intervalul 25 septembrie, ora 09. 30 27 septembrie, ora 09. Conform specialistilor, vom avea parte de temperaturi scazute, intensificari ale vantului si bruma timpurie.

Avertizare meteo de ultima ora. Cod galben de vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic valabila in intervalul orar 9:00 - 15:00 in zonele de munte ale judetelor Prahova, Arges,.

ALERTA METEO! Cod galben de vant puternic pana la ora 21:00. ZONELE VIZATE

Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic in Capitala, valabil pana la ora 21:00. De asemenea, avertizari au fost emise si pentru judetele Prahova, Giurgiu, Dambovita, Ilfov, Ialomita, Buzau si.

Cod galben de vant puternic in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare nowcasting cod galben de vant puternic pentru Bucuresti, valabila pana la ora 21.

Informare meteo: Vremea se raceste accentuat de luni seara, temperaturile vor fi cu 8-10 grade sub normalul perioadei / Coduri galbene de vnt puternic pentru ziua de luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica doua coduri galbene de intensificari ale vantului care vor fi valabile luni intre orele 02. 00 si 23. 00, dar si o informare prin care avertizeaza ca in aproape toata tara va avea loc, incepand de luni seara, o racire accentuata a vremii, care va duce temperaturile cu 8-10 grade sub normalul acestei perioade.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in toata tara, pana luni noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica doua atentionari Cod galben de vant, care vizeaza mare parte din tara incepand de duminica noaptea. Practic, numai patru judete .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )