Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua inselatorie pe internet. Care este aceasta si ce trebuie sa faceti. Multi romani pot cadea in plasa

Antena3 Antena3,
O noua inselatorie pe internet. Care este aceasta si ce trebuie sa faceti. Multi romani pot cadea in plasa

Compania de servicii postale Fan Courier a avertizat, marti, asupra unui nou atac de tip phishing, o metoda folosita de atacatori pentru a sustrage bani, parole sau alte informatii personale. continuă pe Antena3

Cat costa noua Dacia Sandero. Pretul este stabilit. Cand apare

Au aparut imaginile mult asteptate cu noul Sandero, ce urmeaza a fi lansat la Salonul Auto de la Paris. Acest model a ajuns vedeta pietelor vestice in ultimul an, iar noua generatie, transformata si mai mult intr-un venerabil SUV, vine cu dotari inedite. Fanii nu au cum sa nu fie incantati. Cat costa noul Sandero .

Ce tatuaje are Connect-R. Care este ultimul mesaj de pe corp

Connect-R este un artist apreciat pentru vocea si emotia pe care le aduce in muzica sa, dar si pentru stilul sau, care include si multe tatuaje. Cantaretul are impregnate pe piele povesti, momente, citate, iar, mai nou, a adaugat un alt desen alaturi de cel vestit de pe gat. Connect-R si povestea tatuajelor sale. Ultimul .

EXCLUSIV Cand se va putea circula pe noua centura a Capitalei si care este stadiul lucrarilor la A0: Proiectul abia acum incepe sa fie cu adevarat implementat

EXCLUSIV Compania de Drumuri a scos la licitatie in februarie 2020 lucrarile pentru Centura A0, un nou inel menit sa ocoleasca Bucurestiul. Cu o lungime de aproximativ 100 de km, proiectul se doreste a fi.

Care este cea mai mare greseala pe care o facem zilnic. Poate provoca complicatii severe

Constipatia este o afectiune pe care multi nu o iau deloc in serios. Gastroenterologul Andrei Haidar a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre ce boli ascunde un tranzit intestinal anormal. Cel mai important se pare ca este un mic dejun sanatos si o alimentatie echilibrata. Vestea buna este ca ne vindecam de constipatie mai usor decat ne-am fi gandit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )