Libnet.ro
UNICEF

23:15

Noua lege a pensiilor. Ce urmeaza pentru pensionari

Antena3 Antena3,
Noua lege a pensiilor. Ce urmeaza pentru pensionari

Valoarea punctului de pensie creste cu 15% de la 1 septembrie, respectiv de la 1. 100 de lei la 1. 265 de lei, odata cu intrarea in vigoare a Legii pensiilor. Impactul bugetar pentru aceasta majorare a. continuă pe Antena3

Avertismentul dur al FMI: Romania trebuie sa mute cheltuielile dinspre salarii si pensii spre investitii. Problema cu noua lege a pensiilor

Fondul Monetar International FMI) avertizeaza Romania ca trebuie sa ia masuri de calitatea, precum mutarea cheltuielilor dinspre salarii si pensii catre investitii, avertizand ca noua lege a pensiilor ar putea submina sustenabilitatea fiscala.

Noua Lege a pensiilor si maririle promise. Ce spune Marius Budai, ministrul Muncii, despre cresterea pensiei

Ministrul Muncii a vorbit despre noua Lege a pensiilor, care prevede majorari de la 1 septembrie 2019 si despre maririle de pensii promise de Guvernul Romaniei. Marius Budai a precizat ca planul de majorari va continua si anul viitor. Ministrul Muncii a facut precizari cu privire la noua Lege a pensiilor As putea sa folosesc .

DE LA 1 SEPTEMBRIE: Valoarea punctului de pensie creste cu 15%

Valoarea punctului de pensie creste cu 15% de la 1 septembrie, respectiv de la 1. 100 de lei la 1. 265 de lei, odata cu intrarea in vigoare a Legii pensiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )