Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua lista cu zona galbena. Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Hotnews Hotnews,
 Noua lista cu zona galbena. Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata vineri de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor. continuă pe Hotnews

Noua lista cu zona galbena. Cei care vin din aceste tari trebuie sa stea in izolare 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat vineri, 8 ianuarie, o noua hotarare prin care a fost actualizata lista galbena a statelor si zonelor de risc epidemiologic ridicat. Printre tarile pentru care se aplica aceasta carantina se numara Spania, Italia, Marea Britanie, Franta, Germania si R. Moldova.

Grecia inaspreste masurile pentru blocarea raspandirii COVID-19: Carantina de 7 zile pentru cei care calatoresc cu avionul

Grecia inaspreste masurile de calatorie pe calea aerului pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Autoritatile elene obliga pe toti calatorii care vin cu avionul sa se supuna unei perioade de carantina de.

Grecia impune o perioada de carantina de sapte zile pentru cei care intra in tara cu avionul

Grecia a inasprit de vineri restrictiile impuse pentru intrarea in tara pe calea aerului, obligand toti calatorii care vin cu avionul sa se supuna unei perioade de carantina de sapte zile, relateaza EFE si Agerpres.

Unde se vor antrena nationalele care vin la Bucuresti pentru EURO 2020

Cele trei echipe care vin la Bucuresti pentru a juca in Grupa C a EURO 2020 si-au ales stadioanele pentru sedintele de antrenament.

MAE: Cetatenii care vin in Germania din zone de risc vor prezenta de luni un test negativ COVID-19

Incepand de luni, 11 ianuarie, toate persoanele, indiferent de cetatenie, care sosesc in Republica Federala Germania dupa ce s-au aflat intr-una dintre zonele de risc, inclusiv Romania, oricand in ultimele 10 zile anterior intrarii pe teritoriul Germaniei, trebuie sa prezinte un test PCR sau antigen cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 sau sa efectueze un astfel de test pe teritoriul Germaniei, imediat dupa sosire, a informat sambata Ministerul Afacerilor Externe, transmite Agerpres.

Euro 2020: Echipele care vin la Bucuresti au ales stadioanele pe care se vor antrena

In urma declararii functionale a noilor stadioane Steaua si Arcul de Triumf, s-a definitivat si procesul de alegere a bazelor de antrenament pentru echipele care vor juca la Bucuresti in Grupa C a turneului final UEFA EURO 2020.

Ministerul Finantelor mentine mai multe facilitati fiscale. Cei care aveau datorii la buget in 31 martie 2020 pot cere anularea dobanzilor si a penalitatilor pana la 31 martie 2021

Ministerul Finantelor a anuntat, vineri, ca mai multe facilitati fiscale vor fi mentinute. Romanii care aveau datorii la buget in 31 martie 2020 pot cere anularea dobanzilor si a penalitatilor de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )