Libnet.ro
UNICEF

22:00

O noua lovitura pentru soferi! Cu cat se vor scumpi carburantii de la 1 ianuarie ca urmare a ajustarii accizelor

B1 B1,
O noua lovitura pentru soferi! Cu cat se vor scumpi carburantii de la 1 ianuarie ca urmare a ajustarii accizelor

Benzina si motorina vor fi mai scumpe cu circa 8 bani pe litru, incepand cu 1 ianuarie 2020, in conditiile in care accizele la carburanti se ajusteaza anual, cu rata inflatiei, scrie. continuă pe B1

Atentie, soferi! Se scumpesc benzina si motorina. Ce preturi vor avea carburantii

Benzina si motorina vor suferi modificari de pret, iar scumpirile vor intra in vigoare incepand cu prima zi a anului viitor. De asemenea, sunt anuntate modificari la accizele de carburanti, la fel ca-n fiecare toamna, odata cu rata inflatiei. Modificarile vor fi aplicate pentru tot anul 2020, dupa cum este specificat si in Codul Fiscal.

Lovitura pentru zeci de mii de romani. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari. 6.000 de lei pentru o bormasina

Viata la bloc, trai cu peripetii. Cei care isi deranjeaza vecinii de acum incolo vor plati amenzi mari: 6. 000 de lei, un zgomot de bormasina. Iohannis a promulgat legea, vineri. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor oamenilor legii. Printre altele, ea prevede .

Saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat

Guvernul Ludovic Orban, saptamana decisiva. S-a anuntat o noua problema pentru premierul desemnat. Cum merg negocierile? Urmeaza o saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat Negocierile duse de premierul desemnat Ludovic Orban cu partidele parlamentare sunt pe ultima suta de metri. Optiunile de ministri pentru fiecare portofoliu sunt asternute pe .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )