Libnet.ro
UNICEF

19:15

Noua metoda de inselatorie a batranilor, in plina pandemie de coronavirus. Pensionarii trebuie sa aiba mare grija!

Antena3 Antena3,
Noua metoda de inselatorie a batranilor, in plina pandemie de coronavirus. Pensionarii trebuie sa aiba mare grija!

Hotii vin cu noi metode de inselatorie in plina pandemie de coronavirus. Acestia suna la usa batranilor si spun ca sunt trimisi de autoritati sa dezinfecteze casa. Asftel, talharii fura tot ce gasesc in case. continuă pe Antena3

Crima ingrozitoare in plina pandemie de coronavirus! Fetita de sapte ani, injunghiata mortal in timp ce se plimba cu parintii prin parc

Crima ingrozitoare in plina pandemie de coronavirus.

FOTO Modul inedit prin care Rapid a reluat pregatirile in plina pandemie de coronavirus

Jucatorii de la Rapid Liga 2) au reluat luni antrenamentele in mod organizat, dar fara sa iasa din case. Supravegheati de Dan Alexa si Stefan Grigorie, giulestenii au executat simultan exercitiile fizice prin intermediul unei aplicatii video.

Ministrul Apararii din Israel, avertisment in plina pandemie de coronavirus: Cea mai letala combinatie e cand bunica isi imbratiseaza nepotul!

Naftali Bennett, ministrul Apararii din Israel, a publicat o inregistrare video in care ofera cel mai important sfat pentru evitarea deceselor provocate de noul coronavirus: izolarea totala a batranilor.

Raed Arafat explica strategia Romaniei in plina pandemie de coronavirus, de la 21.00, la Antena 3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, vine duminica seara, de la ora 21:00, la Antena 3, unde va raspunde celor mai importante intrebari care ii framanta pe romani, in plina criza provocata de coronavirus.

in plina pandemie, Primaria Suceava cumpara ornamente pentru Paste

In plina pandemie de coronavirus, Primaria Suceava cumpara ornamente luminoase pentru Paste. Valoarea contractului este de peste 130. 000 de lei, scrie Mediafax.

in plina pandemie, o primarie din Giurgiu cumpara focuri de artificii si organizeaza spectacole

O comuna din Giurgiu a cumparat focuri de artificii si jocuri de lumini laser in valoare de 30. 000 de euro, in plina pandemie de coronavirus, ca sa organizeze o petrecere.

Isterica de la sa sune telefonul a reaparut in plina pandemie. Ce le-a spus telespectatorilor

Adela Lupse, cunoscuta drept una dintre cele mai isterice prezentatoare de televiziune, a reaparut. De data aceasta nu a venit in atentia fanilor pe micile ecranelor, ci in mediul online, cu un avertisment. Ce le spune romanilor in plina pandemie? Adela Lupse, mesaj pentru romani in plina pandemie Distractia acum cativa ani era altfel, iar .

in plina pandemie, Primaria Suceava cumpara ornamente pentru Paste

In plina pandemie, Primaria Suceava cumpara ornamente pentru Paste.

Primarul Sucevei, dupa izbucnirea scandalului privind achizitia beculetelor de Pasti, in plina pandemie: Stop fake news

Primarul Sucevei, Ion Lungu, respinge acuzatiile potrivit carora Primaria Suceava ar fi achizitionat un sistem de iluminat pentru Sarbatorile Pascale acum in plina pandemie.

Sotia lui Mihai Sora, mesaj pe Facebook in plina pandemie de coronavirus: Pozitivi amandoi

Sotia filosofului Mihai Sora spune, intr-o postare pe Facebook, in plina pandemie de coronavirus, ca sunt amandoi pozitivi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )