Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ministrul Apararii din Israel, avertisment in plina pandemie de coronavirus: Cea mai letala combinatie e cand bunica isi imbratiseaza nepotul!

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii din Israel, avertisment in plina pandemie de coronavirus: Cea mai letala combinatie e cand bunica isi imbratiseaza nepotul!

Naftali Bennett, ministrul Apararii din Israel, a publicat o inregistrare video in care ofera cel mai important sfat pentru evitarea deceselor provocate de noul coronavirus: izolarea totala a batranilor. continuă pe Antena3

Serie A: in plina pandemie de coronavirus, Napoli anunta reluarea antrenamentelor la 25 martie

Clubul Napoli a anuntat, vineri, reluarea antrenamentelor la 25 martie, in contextul in care Italia cea mai afectata tara de Covid-19 din Europa.

Ce a facut Mihaela Buzarnescu in plina pandemie de coronavirus, la cateva zile dupa ce a anuntat ca are probleme financiare

Mihaela Buzarnescu se alatura si ea luptei impotriva coronavirusului si anunta ca va face o donatie Spitalului Gerota din Bucuresti. Anuntul sportivei vine la cateva zile dupa ce aceasta dezvaluise ca se confrunta cu mari probleme financiare.

in plina pandemie de coronavirus, doua femei s-au ascuns 11 zile, cu cinci copii, intr-o pestera VIDEO

Un grup de sapte persoane, format din doua femei si cinci copii, a fost dat disparut de la domiciliu din data de 8 martie.

Adrian Nastase, semnal de alarma in plina pandemie de coronavirus: Solidaritate europeana, o utopie

Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, a lansat un avertisment in plina pandemie de coronavirus si a anuntat ca solidaritatea europeana se dovedeste a fi o utopie.

in plina pandemie de coronavirus, la Ocolul Silvic Brad s-au taiat ilegal zeci de arbori. Padurarul, arestat la domiciliu

In plina pandemie de coronavirus si stare de urgenta in Romania, taietorii ilegali de lemne isi vad nestingheriti de treaba. Garda Forestiera Timis a fost sesizata ca la Ocolul Silvic Brad, canton.

Raed Arafat explica strategia Romaniei in plina pandemie de coronavirus, de la 21.00, la Antena 3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, vine duminica seara, de la ora 21:00, la Antena 3, unde va raspunde celor mai importante intrebari care ii framanta pe romani, in plina criza provocata de coronavirus.

Domeniul Regal Peles devine spatiu de carantina, in plina pandemie de coronavirus

Peste 50 de spatii de cazare individuale in unitatile hoteliere si vilele de pe Domeniul Regal Peles vor fi puse la dispozitia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, cu titlu gratuit, pentru persoanele care vor fi nevoite sa stea in carantina din cauza coronavirus.

Masuri radicale in Germania, in plina pandemie de coronavirus: Rezervistii din armata vor fi mobilizati

O masura fara precedent a fost luata in Germania, in incercarea guvernului de la Berlin de a lupta impotriva pandemiei de coronavirus. Rezervistii din armata au fost mobilizati pentru a ajuta.

De-a rasu` plansu`! O icoana facatoare de minuni, plimbata prin Focsani ca leac in plina pandemie

Romania trece in aceste zile prin momente grele, la fel si restul lumii, si nu de multe ori omenirea a incercat sa gaseasca rezolvarea unor astfel de situatii prin credinta sau chiar prin diferite subterfugii mistice si religioase. De-a rasu` plansu`! O icoana facatoare de minuni, plimbata prin Focsani ca leac in plina pandemie Toata .

Primarii din Ilfov n-au facut mai nimic sa tina oamenii in case: Lumea a petrecut afara, in plina epidemie de coronavirus Jandarmeria ar trebui sa se implice mai mult, in special in mediul rural

Romanii nu tin cont de regulile impuse de autoritati. S-a vazut asta sambata. in plina pandemie de coronavirus, in toate orasele si localitatile din jurul Bucurestiului, cu primari majoritari PNL, inclusi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )