Libnet.ro
UNICEF

06:30

O noua mutatie a coronavirusului a fost descoperita in Bavaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O noua mutatie a coronavirusului a fost descoperita in Bavaria

O mutatie a noului coronavirus a fost descoperita la 35 de pacienti infectati recent, intr-un spital din Garmisch-Partenkirchen, in sudul Germaniei - diferita de varianta descoperita in Marea Britanie, insa medicii nu stiu deocamdata daca este puternic contagioasa, relateaza Deutsche Welle DW), potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

O noua mutatie a coronavirusului SARS-CoV-2, descoperita in Bavaria. Ce spun autoritatile sanitare germane

O mutatie a noului coronavirus a fost descoperita la 35 de pacienti infectati recent, intr-un spital din Garmisch-Partenkirchen, in sudul Germaniei - diferita de varianta descoperita in Marea Britanie, insa medicii nu stiu deocamdata daca este puternic contagioasa, relateaza Deutsche Welle DW).

Vaccinarea impotriva noului coronavirus, voluntara: Comisia Europeana incearca sa calmeze spiritele

Din momentul in care a inceput distributia vaccinurilor impotriva noului coronavirus, s-au vehiculat o serie de restrictii pentru cei care refuza sa fie imunizati. Comisia Europeana vine cu.

CORONAVIRUS |O noua tulpina a virusului, descoperita in Germania

O noua tulpina a virusului SARS-COV-2 a fost despistata la o clinica din Germania. Potrivit unei stiri publicata de Munchner Merkur, o mutatie necunoscuta a virusului corona a fost descoperita la clinic.

Noua mutatie sud-africana nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa

Noua tulpina a coronavirusului identificata in Africa de Sud in octombrie, predominanta in prezent in tara de pe continent cea mai afectata de pandemie, nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa, a afirmat luni un grup de experti sud-africani, noteaza AFP.

Primele informatii despre noua mutatie de coronavirus: cat e de periculoasa tulpina din Africa de Sud

In aceeasi perioada in care o tulpina de coronavirus din Marea Britanie a inceput sa faca ravagii la nivel global, a ajuns online primele detalii despre o mutatie din Africa de Sud. Acum, se.

Noua tulpina de COVID-19, provenita din Africa de Sud, a fost descoperita si in Danemarca

In cursul zilei de sambata, Danemarca a anuntat ca au descoperit primul caz de infectare cu noua tulpina de COVID-19, provenita din Africa de Sud. Totodoata, statul s-a confruntat si cu o crestere a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )