Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua mutatie sud-africana nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua mutatie sud-africana nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa

Noua tulpina a coronavirusului identificata in Africa de Sud in octombrie, predominanta in prezent in tara de pe continent cea mai afectata de pandemie, nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa, a afirmat luni un grup de experti sud-africani, noteaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

O noua mutatie a coronavirusului a fost descoperita in Bavaria

O mutatie a noului coronavirus a fost descoperita la 35 de pacienti infectati recent, intr-un spital din Garmisch-Partenkirchen, in sudul Germaniei - diferita de varianta descoperita in Marea Britanie, insa medicii nu stiu deocamdata daca este puternic contagioasa, relateaza Deutsche Welle DW), potrivit News.

O noua mutatie a coronavirusului SARS-CoV-2, descoperita in Bavaria. Ce spun autoritatile sanitare germane

O mutatie a noului coronavirus a fost descoperita la 35 de pacienti infectati recent, intr-un spital din Garmisch-Partenkirchen, in sudul Germaniei - diferita de varianta descoperita in Marea Britanie, insa medicii nu stiu deocamdata daca este puternic contagioasa, relateaza Deutsche Welle DW).

Primele informatii despre noua mutatie de coronavirus: cat e de periculoasa tulpina din Africa de Sud

In aceeasi perioada in care o tulpina de coronavirus din Marea Britanie a inceput sa faca ravagii la nivel global, a ajuns online primele detalii despre o mutatie din Africa de Sud. Acum, se.

Vaccinul Pfizer ar fi suficient de eficient cat sa opreasca transmiterea virusului. Un studiu indica faptul ca nivelul de anticorpi este mai mare ca cel dupa o forma severa de COVID-19

Un studiu recent, publicat in The Telegraph, aduce insa o urma de speranta pentru combaterea pandemiei. Vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech ar fi suficient de eficient, iar persoanele imunizate nu ar mai.

Emanuel Gyenes, dupa ce a terminat al 11-lea Dakar: Este mai mult decat mi-as fi dorit

Emanuel Gyenes a scris, sambata, pe Facebook, ca este extraordinar ca a reusit sa incheie a 11-a editie a Raliului Dakar, mai ales ca in 2020, din cauza unei accidentari, a fost nevoit sa mearga cinci luni cu ajutorul carjelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )