Libnet.ro
UNICEF

09:45

Noua oferte pentru proiectarea si construirea primilor 13 km din autostrada A1 Sibiu - Pitesti. Vezi care sunt constructorii intrati in cursa

Hotnews Hotnews,
 Noua oferte pentru proiectarea si construirea primilor 13 km din autostrada A1 Sibiu - Pitesti. Vezi care sunt constructorii intrati in cursa

Noua oferte au fost depuse joi pentru proiectarea si executia primei sectiuni a autostrazii A1 Sibiu - Pitesti. Tronsonul lung de 13 km este cuprins intre Sibiu si localitatea Boita de la intrarea in defileul Oltului), are o valoare estimata la circa 167 de milioane de euro si un termen de proiectare si executie de patru ani. continuă pe Hotnews

Noua oferte pentru proiectarea si executia primei sectiuni a autostrazii Sibiu - Pitesti

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat joi ca au fost depuse noua oferte pentru proiectarea si executia primei sectiuni a autostrazii Sibiu - Pitesti, cuprinsa intre Sibiu si Boita km. 0+000 - km13+170), valoarea estimata a proiectului fiind de 765. 999,48 de lei, fara TVA.

CNAIR: 20 de oferte pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitesti

Un numar de 20 de oferte au fost depuse ieri pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitesti, acestea avand o lungime de aproximativ 57 de kilometri si o valoare estimata a contractelor de circa doua miliarde de lei, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

CNAIR: 20 de oferte pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitesti

Un numar de douazeci de oferte au fost depuse pana astazi pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitesti, care vor avea o lungime totala de aproape 57 de kilometri, valoarea totala estimata a contractelor fiind de doua miliarde de lei, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) trimis Redactiei.

Au fost depuse ofertele pentru constructia primelor doua tronsoane din drumul expres Craiova - Pitesti. Vezi care sunt constructorii care se lupta pentru cei 57 de km estimati la circa jumatate de miliard de euro

Ofertele constructorilor la licitatiile pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane din drumul expres Craiova - Pitesti au fost depuse luni. Cele doua tronsoane au insumate o lungime de circa 57 de km si o valoare estimata la circa 425 de milioane de euro, iar intregul proiect are o lungime de circa 121 de km si o valoare totala estimata la circa 820 de milioane de euro. Marti este termenul final de depunere a ofertelor si pentru celelalte doua tronsoane ale drumului expres.

Tudorel Toader propune o noua solutie pentru Inspectia Judiciara: institutie autonoma fara subordonare fata de CSM sau Ministerul Justitiei/ Comisia de la Venetia sa dea aviz pentru procedura de numire a procurorilor sefi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri in Parlament ca propunerea sa pentru Inspectia Judiciara este de a deveni institutie autonoma care sa nu fie nici in subordinea CSM cum este acum), nici in subordinea Ministerului Justitiei cum era in propunerea sa initiala). In ceea ce priveste numirea procurorilor sefi, Toader a declarat ca a depus la parlament si solicitarea de aviz de la Comisia de la Venetia, comisie care s-ar putea pronunta cel mai devreme la inceputul lunii decembrie, existand insa riscul unei amanari de trei luni, pana anul viitor. Vezi in text principalele modificari anuntate de ministrul Justitiei.

Patriarhia amana procesiunea de Sf. Dumitru pentru joi la 17.00 din cauza vremii nefavorabile

Biroul de presa al Patriarhiei Romane anunta modificarea datei procesiunii prilejuite de sarbatorea Sfantului Dumitru. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, procesiunea va avea loc joi la orele.

Desi femeile au multe optiuni de tratament pentru incontinenta urinara, doar una din patru ajunge la medic

Femeile sunt in mod special predispuse la incontinenta urinara de stres efort), cand muschii pelvieni sunt prea slabi pentru a sustine vezica urinara. Ca rezultat, apar scurgeri de urina in timpul tusei, stranutului sau exercitiilor fizice. Nasterea este un motiv des intalnit pentru slabirea muschilor pelvieni, iar obezitatea agraveaza problema.

Documentatiile pentru inca 56 de kilometri din Autostrada Transilvania, transmise spre validare la ANAP

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a finalizat procesul de elaborare a documentatiilor de atribuire pentru inca 55,8 kilometri din Autostrada Transilvania si le-a transmise pentru validare la Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP), potrivit unui comunicat de presa al CNAIR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )