Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noua optiune Facebook pentru firmele mici: Chat cu clienti pe site-ul propriu

Hotnews Hotnews,
 Noua optiune Facebook pentru firmele mici: Chat cu clienti pe site-ul propriu

Facebook urmeaza sa lanseze o optiune pe care firmele o vor putea instala pe site-urile proprii pentru a comunica mai usor cu clientii, folosind Facebook Messenger. continuă pe Hotnews

Guvernul Tudose vrea dosare penale pentru firmele care nu platesc asigurarile sociale. Cei mai mari restantieri la bugetul asigurarilor sociale sunt firmele de stat

Topul celor mai mari restante la bugetele de asigurari sociale e dominat de firme de stat cu datorii istorice uriase, potrivit cifrelor oficiale ale ANAF, consultate de HotNews. ro. Aceste companii, detinute de guvern, ministere sau institutii locale, au datorii istorice de miliarde de lei, acumulate in timp. Compania Nationala a Huilei are datorii de 3,7 miliarde de lei, aproape un miliard are Societatea pentru inchiderea minelor, CFR RA are 600 milioane de lei. Reamintim ca ministrii Guvernului Tudose au anuntat ca vor schimba legea, astfel incat neplata asigurarilor sociale sa fie infractiune pedepsita cu inchisoarea.

ROMANIA-PORTUGALIA ONLINE STREAM DIGISPORT LIVE VIDEO. Sperante pentru tricolorii mici

Fotbalistul Razvan Marin, convocat initial in lotul primei reprezentative pentru amicalele cu Turcia si Olanda, se va alatura lotului echipei.

Victorie mare pentru tricolorii mici cu Grecia

Nationala sub 19 ani a Romaniei a debutat cu dreptul in preliminariile pentru calificarea la Campionatul European din Finlanda 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )